Home / ANDROID - GOOGLE / LG GNote, viitorul rival al Samsung Galaxy Note 4 si Apple iPhone 6 Plus

LG GNote, viitorul rival al Samsung Galaxy Note 4 si Apple iPhone 6 Plus

Publicatia sud-coreeana Korea Herald afirma ca cei de la LG lucreaza, momentan, nu doar la mult asteptatul varf de gama G4, ci si la un alt model din gama superioara, care va concura cu familia de produse Galaxy Note a rivalilor Samsung. Viitorul produs se pare ca va purta numele de G Note, LG inregistrand deja aceasta marc? de produs, si va fi lansat in a doua jumatate a acestui an.

Compania LG a experimentat, in nenumarate randuri, dispozitive mobile atat cu ecranele de mari dimensiuni, cat si cu sistemele de control cu stylus. In primul caz, telefoanele precum G Flex sau G Pro 2 nu s-au bucurat insa de o popularitate prea crescuta, iar in al doilea caz, modelele din gama Vu au avut o disponibilitate regionala redusa, deoarece au folosit ecrane cu aspect neatragator si nici nu au oferit un stylus de mare precizie precum Galaxy Note.

LG_LOGO1Aceasta nu este prima informatie neoficiala despre G Note. Conform unor zvonuri anterioare, viitorul G Note va fi primul membru al unei serii de telefoane, care va viza un segment de piata superior celui ocupat in prezent de modelele G, preturile acestuia urmand sa varieze, ele invartindu-se undeva in jurul sumei de 900 de dolari. Managerul Cho Jun-ho a declarat, la inceputul acestei luni, faptul ca LG intentioneaza sa lanseze un telefon mai impresionant decat actuala familie de produse G, iar acest misterios G Note pare a corespunde acestei spartane descrieri.

Potrivit informatiilor oferite de Korea Herald, G Note va concura cu cele mai scumpe telefoane-gigant ale momentului, adica Samsung Galaxy Note 4 si Apple iPhone 6 Plus, ceea ce ne sugereaza ca vom vedea materiale de constructie superioare si dotari optime. Incepand cu modelele Nexus 4 si Optimus G, LG s-a incadrat pe o panta evolutiva ascendenta extrem de promitatoare, iar ideea unui produs care sa combine toate caracteristicile interesante remarcate, pana in momentul de fata, cu un pachet suplimentar de specificatii tehnice si materiale, este extrem de atractiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Mobile Apps, Tutorials and News:
العاب الجوال ال جي, تحميل تطبيقات خاصة بهاتف LG, تطبيقات الهاتف lg, تحميل تطبيقات على الموبايل الجي, تحميل العب الجي, Lgmobile.com, العاب تحميل lg, تحميل ألعاب هاتف LG 9, hd note 4 wallpapers mobile 9, Descarcare viber pentru LG KP-501, Igra rotativka za lg, تنزيل طتبيقاة LG, aplikacja facebook mobile na telefon LG T385b pobierz, العاب لموبيل LG, tahmil al3ab Samsung gt5282, العاب موبيل lg, تحميل تطبيقات الهاتف LG, تحميل ألعاب وتطبيقات Lg, تحمل العاب الجوال LG مجانا, تطبيقات Lg,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese