Home / ANDROID - GOOGLE / Lenovo IdeaPad A2107 Tablet – Review

Lenovo IdeaPad A2107 Tablet – Review

Design: Dispozitivul are un ecran LED de 7 inchi cu  touchscreen capacitiv cu o rezolutie de 1024 x 600 pixeli. Are un senzor 4 Points MultiTouch Screen, oferind o buna navigare. Aceasta este dotata cu User Interface Lenovo Mondrian, prin urmare, iese in evidenta fata de alte dispozitive Android.

Hardware si platforma: Sub carcasa are procesor de 1 GHz Cortex-A9 cuplat cu 1 GB RAM LPDDR2. Memoria de stocare interna este de 16 GB, care poate fi extins pana la 32 GB. Dispozitivul ruleaza pe Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)

Conectivitate: Dispozitivul suporta Retele 2G si 3G, si are capacitatea dual SIM. Are, de asemeni, Wi-Fi, Bluetooth, micro USB, si Professional Level GPS, adaptor PSU.

Camera foto: Are o camera principala de 2 MP si una secundara de 0.3 MP. Acesta are o capacitate de inregistrare video HD la o rezolutie de 1280 x 720 rezolutie. Dispozitivul suporta redare video HD.

Baterie: dispune de o baterie de 3550 mAh, si ofera timp de standby de pana la 500 de ore, timpul de  navigare pe internet fiind de pana la 8 ore.

Caracteristici remarcabile: Nu are nici un suport apel de voce, cu toate acestea capacitatile sale 3G si 2G sunt utilizate pentru accesarea internetului. Nu are nici un GPU, ceea ce o trage in jos la jocuri de buna calitate. Functia Ambient Light Sensor, regleaza rata de contrast a ecranului pentru a se potrivi cu lumina in care dispozitivul opereaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
lenovo a2107 مكالمات, www.telecharger gaime galaxyGT7562.com, العابصابواي, a2107a h レノボ 3g 音声通話, اسعار تابلت لنوفوا ٢١٠٧, la tablet lenovo a2107a soporta kitkat 4.3?, العابصابواى, Sciagnij darmowe gry na tablet lenowo , لعبة صب واي لينوفو, เกมร์ ต่อสู้อิมเมชั้น สำหรับโทรศัพแอนดอย, العاب تابلت لينوفو, juegos para tablet lenovo a2107a, خلفيات تابلت لينوفو, تطبيقات تابلت لينوفو, p70اعادةترقيه البرامج الثابته الالاصلى لينوفو, idea tablet lenovo supporta le chiamate vocale, تحميل العاب تابلت لينوفو, لينوفو ٢١٠٧, Lenovo IdeaPad Tablet A2107A USB接続, レノボ タブレット a2107,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese