Home / Mobile News / Karbonn Titanium S9 un smartphone de top de peste ocean

Karbonn Titanium S9 un smartphone de top de peste ocean

Ads

Karbonn a introdus un nou smartphone denumit Titanium S9.

Karbonn Titanium S9 este echipat cu un ecran de 5,5 inchi HD IPS avand un procesor quad-core de 1.2GHz, impreuna cu 1GB RAM, iar memoria interna de 16 GB, ce poate fi extinsa pana la 32GB prin card microSD.

Pentru partea de foto, la Karbonn Titanium S9 exista o camera pe spate de 13 megapixeli cu LED flash si o alta camera frontala de 5 megapixeli. Karbonn titan S9 ruleaza pe Android 4.2 (Jelly Bean), si are o baterie de 2.600 mAh, fiind un smartphone dual-SIM (GSM + GSM).

Karbonn_Titanium_S9Smartphone-ul suporta conectivitate 3G, Wi-Fi si Bluetooth. De asemenea, vine cu G-senzor, senzor de proximitate, si senzor de lumina ambientala. Deasemeni, compania ofera o acoperire gratuita Flip, la achizitionarea de acestui smartphone, care este disponibil pentru 19.990 rupii indiene echivalentul a 331 dolari.

Karbonn ofera in prezent Karbonn S1 Titanium, Titanium S2 si Karbonn Karbonn S5 titan sub seria Titanium.

Despre data de lansare se stie doar ca va fi lansat in luna iulie 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese