Home / iPhone / iPhone placat cu aur pentru Ronaldo, Gotze si Falcao

iPhone placat cu aur pentru Ronaldo, Gotze si Falcao

Ads

Radamel Falcao nu este singurul jucator care are telefonul placat cu aur, Cristiano Ronaldo si Mario Gotze se bucura si ei de astfel de telefoane unice! Ronaldo l-a primit dupa ce a castigat a doua oara consecutiv Balonul de Aur, in timp ce Mario Gotze l-a primit pentru golul marcat in finala Campionatului Mondial din 2014. Gotze are si initialele trecute pe telefonul mobil!

0

jucatorul-lui-man-united-radamel-falcao-si-a-placat-iphone-ul-cu-aur-de-24-de-karate_2
Atacantul echipei Manchester United, Radamel Falcao, nu isi refuza niciun capriciu, el castigand 250.000 de lire pe saptamana iar acest lucru ii permite sa-si satisfaca toate dorintele. Ultima a fost de a-si placa iPhone-ul cu aur de 24 de karate. Acesta are si o carcasa de piele pe care apar si initialele jucatorului, RF.

jucatorul-lui-man-united-radamel-falcao-si-a-placat-iphone-ul-cu-aur-de-24-de-karate_3

Imaginea a fost uploadata de jucator pe contul sau de Instagram. Modificarea telefonului a fost facuta de suedezii de la Golden Concept, cei care i-au trimis si o husa de piele pentru telefonul personalizat si un purtator de carduri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
nokia.mobi/entry/van/main/N8-00, ronaldo ima iphone6, scaricb meteo.it gratis per c503, hindi mobile saptbeyar, jogo the punisher sis s60v5 download , ゴールデン ooncept 携帯, celular deaur dotos, samsung gt s5610 software, Оновлення програми симбиан для сони эриксон, ゴールデンコンセプト iPhoneケース, मरिओ game download for android, العاب سومبيان 5, ゴールデンコンセプト, pobierz za free aktualizacje dla sony ericsson satio u1, ゴールデンコンセプト カードケース, golden concept iPhone, ゴールデンコンセプトスマホケース, ゴールデンコンセプト 5S, falcao temaları indir, Www ,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese