Home / iPhone / iPhone placat cu aur pentru Ronaldo, Gotze si Falcao

iPhone placat cu aur pentru Ronaldo, Gotze si Falcao

Radamel Falcao nu este singurul jucator care are telefonul placat cu aur, Cristiano Ronaldo si Mario Gotze se bucura si ei de astfel de telefoane unice! Ronaldo l-a primit dupa ce a castigat a doua oara consecutiv Balonul de Aur, in timp ce Mario Gotze l-a primit pentru golul marcat in finala Campionatului Mondial din 2014. Gotze are si initialele trecute pe telefonul mobil!

0

jucatorul-lui-man-united-radamel-falcao-si-a-placat-iphone-ul-cu-aur-de-24-de-karate_2
Atacantul echipei Manchester United, Radamel Falcao, nu isi refuza niciun capriciu, el castigand 250.000 de lire pe saptamana iar acest lucru ii permite sa-si satisfaca toate dorintele. Ultima a fost de a-si placa iPhone-ul cu aur de 24 de karate. Acesta are si o carcasa de piele pe care apar si initialele jucatorului, RF.

jucatorul-lui-man-united-radamel-falcao-si-a-placat-iphone-ul-cu-aur-de-24-de-karate_3

Imaginea a fost uploadata de jucator pe contul sau de Instagram. Modificarea telefonului a fost facuta de suedezii de la Golden Concept, cei care i-au trimis si o husa de piele pentru telefonul personalizat si un purtator de carduri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
scaricb meteo.it gratis per c503, ゴールデンコンセプト, ゴールデンコンセプト ケース, golden concept iPhone, hindi mobile saptbeyar, ゴールデンコンセプト, ゴールデンコンセプト 携帯, ゴールデンコンセプトスマホケース, Download tetris untuk nokia symbian c5-03, ゴールデン ooncept 携帯, samsung gt s5220 doplnky programy, saptbeyar daunlod, nokia.mobi/entry/van/main/N8-00, samsung gt s 5610 app dwld, ゴールデンコンセプト 5S, Www , ゴールデン コンセプト アイフォン, aplikácie pe Nokia c6-00, ゴールデンコンセプト iphone, tapeta falcao download na telefon java,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese