Home / Apple iOS / iOS 9 / 9.0.1 bug – Camera App not maintain Picture Effects

iOS 9 / 9.0.1 bug – Camera App not maintain Picture Effects

Posesorii de iPhone 6 / iPhone 6 Plus care obisnuiesc sa faca poze folosind aplicatia nativa Camera, se plang ca pe modul “PHOTO” aceasta nu mai “tine minte” efectele care au fost setate pentru fotografii. Este vorba despre efectele Camera: Noir, Tonal, Mono, Chome, Fade, Instant, Transfer si Process.

 
Inainte de update-ul la iOS 9 era de ajuns sa selectam o singura data efectul pe care doream sa-l dam imaginilor capturate, iar aplicatia Camera il tinea minte. Astefel ca de fiecare data cand deschideam Camera, pozele se faceau cu efectul stabilit la ultima utilizare. 

Odata cu trecerea de la iOS 8.4.1 la iOS 9, Apple ori au eliminat aceasta optiune, ori este o eroare pe care au trecut-o cu vederea in update-ul iOS 9.0.1

Speram ca acest inconvenient sa fie un bug care va fi corectat in update-urile ce vor urma, si nu este o decizie a Apple de a aduce efectele pe modul standard (None) de fiecare data cand deschidem aplicatia Camera. 

stealth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
Java kaamera Indir, игры для симбиан для samsung, ефект на камера iphone, تحميل تطبيقات تلفون سامسونج S5222, kamera yang ada efek 9 seperti tonal.fade, iphone efektu programa, ефекти на телефон, イオスアプリ, como se lla la app de mono, fade, Ігри скідання на телефон, bug de dar no jogo picture android, kamerové efekty, lg ku990 programy java download za darmo, 9appleo, กล้องผิดพลาด, ipad software update,