Home / Apple iOS / iOS 9.3.5 Update – Rezolva problemele de securitate confirmate de Citizen Lab si Lookout

iOS 9.3.5 Update – Rezolva problemele de securitate confirmate de Citizen Lab si Lookout

Asa cum stim cu totii, iOS este un sistem de operare foarte safe, comparativ cu cele ale concurentei. Insa nu este 100% sigur.
In urma cu cateva zile, Ahmed Mansoor, un activist din Emiratele Arabe Unite, a primit un link prin SMS, pe care daca l-ar fi accesat, expeditorul ar fi putut sa preia controlul de la distanta asupra iPhone-ului acestuia. Prin intermediul acelui link s-ar fi permis efectuarea unui jailbreak de la distanta, iar apoi injectarea unor aplicatii spyware capabile sa urmareasca toate datele confidentiale de pe iPhone. Discutiile prin Viber, WhatsApp, iMessages, mesajele e-mail si alte genuri de corespondenta ar fi fost interceptate cu usurinta.
Inspiratia lui Mansoor a facut sa nu deschida acel link, si sa-l plaseze mai departe la doua companii din domeniul securitatii cibernetice si al securitatii online. Citizen Lab si Lookout au descoperit vulnerabilitatile din iOS, iar Apple au intrat imediat in alerta.

iOS 9.3.5 rezolva trei probleme de securitate care inchid bresele prin care se putea face jailbreak de la distanta prin simpla accesare a unui link web.
Disponibil pentru toate telefoanele mobile iPhone 4s si mai noi, iPad 2 sau generatie mai noua si iPod touch incepand cu generatia a 5-a, iOS 9.3.5 este diponibil pentru download si instalare via WiFi prin iTunes sau direct din meniul iPhone: Settings > General > Software Update.

iOS Security Update

iOS Security Update

Nu va asteptati ca viitoarele update-uri ale iOS 9.x sa includa schimbari de interfata sau sa aduca noi optiuni. In mai putin de o luna, Apple va lansa viitoarul iOS 10, care va fi prezent pe modelele de iPhone 7.

stealth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
télécharger application Windows phon 7 mobil9, Downloud tem saat java s500i, c3510 kişiselleştirme, Atualizar celular lg t375, تحميل الالعاب لاجهزة جافا لهاتف Lg, samsung gt-s5222 برامج, Phan mem cho lg java, Odtwarzacz filmów w telefonie download, liste des codes secret s5610, ثيمات ال جي جافا, samsung galaxy s3 java launcher, symbian sporic displeje, www. jak pobrać gre bubble town na tableta.pl, opera mini 11.5 java, Core player for nokia touch, Baixar noites em nova york2:amigos para vida, aplikacie do mobilu samsung zadarmo, download aplikasi SE j108i, Sxe balpapr daonlod, game java jar perang militer,