Home / Apple iOS / iOS 9.3.5 Update – Rezolva problemele de securitate confirmate de Citizen Lab si Lookout

iOS 9.3.5 Update – Rezolva problemele de securitate confirmate de Citizen Lab si Lookout

Asa cum stim cu totii, iOS este un sistem de operare foarte safe, comparativ cu cele ale concurentei. Insa nu este 100% sigur.
In urma cu cateva zile, Ahmed Mansoor, un activist din Emiratele Arabe Unite, a primit un link prin SMS, pe care daca l-ar fi accesat, expeditorul ar fi putut sa preia controlul de la distanta asupra iPhone-ului acestuia. Prin intermediul acelui link s-ar fi permis efectuarea unui jailbreak de la distanta, iar apoi injectarea unor aplicatii spyware capabile sa urmareasca toate datele confidentiale de pe iPhone. Discutiile prin Viber, WhatsApp, iMessages, mesajele e-mail si alte genuri de corespondenta ar fi fost interceptate cu usurinta.
Inspiratia lui Mansoor a facut sa nu deschida acel link, si sa-l plaseze mai departe la doua companii din domeniul securitatii cibernetice si al securitatii online. Citizen Lab si Lookout au descoperit vulnerabilitatile din iOS, iar Apple au intrat imediat in alerta.

iOS 9.3.5 rezolva trei probleme de securitate care inchid bresele prin care se putea face jailbreak de la distanta prin simpla accesare a unui link web.
Disponibil pentru toate telefoanele mobile iPhone 4s si mai noi, iPad 2 sau generatie mai noua si iPod touch incepand cu generatia a 5-a, iOS 9.3.5 este diponibil pentru download si instalare via WiFi prin iTunes sau direct din meniul iPhone: Settings > General > Software Update.

iOS Security Update

iOS Security Update

Nu va asteptati ca viitoarele update-uri ale iOS 9.x sa includa schimbari de interfata sau sa aduca noi optiuni. In mai putin de o luna, Apple va lansa viitoarul iOS 10, care va fi prezent pe modelele de iPhone 7.

stealth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
game java jar perang militer, telecharger application pour j108i, jeux java en jar, telecharger flash player pour LG t585, Odtwarzacz filmów w telefonie download, تنزيل خلفيات متحركة لهاتف GT-S5222R, Download youtube untuk se j108i, تطبيقات جافا lg, ร้าน ค้า ovi, lg t375 تطبيقات, gt c3510 ses yükseltme şifresi, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΟΝΥ ΕΡΙΚΣΟΝ, hp sony cedar tidak bisa download, Download dan Instal Nokia Ovi store situs resmi yg cocok utk hp nokia c2-01, Update.lgmobile, aplikasi sony ericsson j108i, code pour naviguer rapidement avec mon portable samsung GT-C3520, Tema gambar bergerak sony ericsson k800i, descargar jewel quest gratis para celular, Lg aplication,