Home / Apple / iOS 9.0.1 Download & Install – iOS Update pentru iPhone, iPad si iPod Touch

iOS 9.0.1 Download & Install – iOS Update pentru iPhone, iPad si iPod Touch

La aproximativ o saptamana de la lansarea oficiala a noului sistem de operare iOS 9 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, Apple vine cu primul update.

iOS 9.0.1 este cel mai recent update (23.09.2015) in care sunt fixate o serie de probleme de securitate si erori ale unor aplicatii.

iOS 9.0.1 Download and Install

iOS 9.0.1 / Rezolvari ale unor erori pe iPhone, iPad si iPod Touch

– Rezolva problema alarmei (iPhone Alarm) si a Timer-ului de pe iPhone-urile cu iOS 9. Pentru multi utilizatori alarma si timer-ul nu au mai functionat dupa update-ul de la iOS 8.4.1 la iOS 9.
Rezolva problemele si erorile care au dus la blocarea finalizarii setup-ului de instalare (setup assistant) dupa update.
– Rezolva erorile care apareau la redarea filmelor in aplicatiile Safari si Photos. In momentul in care se punea “pauza” la un film, frame-ul video aparea ca fiind eronat / imaginea deformata
Fixeaza erorile de APN pentru utilizatorii care folosesc APN setat manual. In iOS 9 a fost o adevarata probelma cu aceasta eroare. Multi utilizatori iPhone nu au mai putut folosi conexiunea de date mobile.

Asa cum ne-a obisnuit la fiecare update in care sunt incluse si rezolvari ale unor probleme de securitate, Apple refuza sa spuna care erau aceste vulnerabilitati.

Cum putem downloada si instala iOS 9.0.1

Posesorii de iPhone sau alt device Apple compatibil cu iOS 9, pot instala acest update foarte simplu. In cazul in care pe iconita “Settings” nu aveti deja notificarea de update, deschideti “Settings“, mergeti la General > Software Update.

Procesul de download/ instalare iOS 9.0.1 dureaza aproximativ 10 minute pentru utilizatorii de iPhone 6 care au o conexiune buna Wi-Fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Mobile Apps, Tutorials and News:
cs.amtelefon.co, safari htc telefoon, עדכון קשוחה באייפד, download games perang tentara untuk hp, הורדת עדכון למכשיר אייפד אסוס, Aplicativos iosatualizacao do ios, ipad 1 oppdatering, עדכון גרסה לאייפד 2.3.1, hvordan opdateres motorola ipad, Darmowe tematy na lg KU990 download, Como descargar tema para el celu ku990i, скачати онавлення для айпаду, עדכון גרסא אנדרואיד אייפד מוטורולה, sony ericsson cedar pobierz, opdatering krævet 9.0.2, lg ku990 theme mobile9, העדכון האחרון לאייפד 1, download aplikasi browser untuk hp sony ericsson j108i, עדכון תוכנה אייפד ios 9.0.1, كيف يمكن تحديث دائرة الرقابة الداخلية 9.0,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese