Home / Apple / iOS 10.3.3 Public Beta 2 pentru iPhone si iPad – Download & Install

iOS 10.3.3 Public Beta 2 pentru iPhone si iPad – Download & Install

Tinde sa devina rutina faptul ca nu nu sunt schimbari vizibile de la un updat ede iOS la altul. La nici 24 de ore dupa ce Apple la lansat prima versiune Beta de iOS 10.3.3 pentru developeri, a fost lansata si a versiunea iOS 10.3.3 Public Beta 2.
Comparativ cu versiunea precedenta care a venit cu trei wallpapere noi pentru tabletele iPad, Public Beta 2 nu mai aduce nimic nou din  puct de vedere vizual. Trebuie sa recunoastem ca wallpaperele din iOS 10.3.3 pentru iPad arata destul de bine (marime 3208?×?3208) si sunt de senzon am putea spune.

Cu toate aceasta utilizatorii asteapta ceva mai mai mult pe viitoarele versiuni de iOS.

Daca este sa ne luam dupa cele trei wallpapere care surprind tarmul (nisip si marea / oceanul), am putea sa ne asteptam la mai multe schimbari de design in viitorul iOS. Ar fi interesant daca Apple ar face trecerea la frumusetile din Yosemite (El Capitan, Sierra) si s-ar muta la mare :)

iOS 10.3.3 Public Beta 2 este disponibil la download si instalare pentru toti utilizatorii care si-au inrolat device-urile iPad si iPhone in Apple Beta Software Program. Instructiuni de inrolare in programul Beta le gasiti aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
donlod nada dering, kako instalirati igre iz 2017 na i pad prve generacije, Baixar jogos de guerra java, Download tema sony w150i, ألعاب الهاتف النقال سمسونق 5222, perbarui perangkat lunak se j108i, jeux java pour GT- E2250, update.lgmobile.com, تحميل برامج سامسونج gts5222, http//.sony eribson.j108i.youtube, تحميل العابي علي S5222, telecharger opera mini 7 mobile samsung gt-s5222, تحميل برامج سامسونج s5222, jeux java tactile 240x320, تحميل العاب المحمول samsung GT-s5222, facebook samsung star 3 duos, Nokia5230 ucun ekran kilidi, deskargar juego java x movil, जावा खेल, Nfs hot pursuit java,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese