Home / Apple / iOS 10.3.2 Update pentru iPhone, iPad si iPod Touch

iOS 10.3.2 Update pentru iPhone, iPad si iPod Touch

Ads

Apple a lansat de curand cea mai noua versiune a sistemului de operare iOS, pentru iPhone, iPad si iPod Touch.
In versiunea iOS 10.3 2, Apple a pus accent ca de obicei pe rezolvarea problemelor de securitate si pe rezolvarea unor bug-uri minore, fara a specifica insa ce schimbari s-au facut mai exact. Putem spune ca ne-am obisnuit cu aceasta politica a Apple.

Incainte de a incepe sa faceti update la iOs 10.3.2, trebuie sa stiti ca noua versiune are intre 160-170MB pentru iPhone SE si intre 190-200MB pentru device-urile de iPhone 6S la iPhone 7 Plus.

Puteti face update la iOS 10.3.2 prin conectarea la iTunes sau din “Settings” > “General” > “Software Update“.

Procesul de instalare dureaza intre 5 si 15 minute, iar device-urile eligibile pentru acest update sunt doar cele pe arhitectura 64-biti. Mai exact, modele mai noi de iPhone 5S, iPad Mini de la generatia a 4-a, iPad mini 2 si iPod Touch generatia a 6-a.

Este psoibil ca dupa instalare sa constatati ca device-ul dvs. functioneaza ceva mai greu. De regula, aceasta problema apare din cauza spatiului redus pe care il aveti.

Odata cu acest update, Apple a lansat noi versiuni si de macOS, tvOS si watchOS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
download game java perang militer, गेमडाउनलोडकरो, Games perang nokia, Mobi them saat sony k800, Juegos de futbol java gratis, Descargar juegos de soccer de motorola para java, game perang versi java, update.lgmobile.com, samsung java için kilit ekranı, samsung java oyun indir 240x320, download game perang java, जावा खेल, Jeux java assassins, Download aplikasi penghemat baterai java, Aplikasi sony j108i, java maç oyunu indir, opera mini 11.5 java, java ordu oyunlari, Tem saat mobail.k800, java ben10 oyunu indir,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese