Home / ANDROID - GOOGLE / Instant Heart Rate – Aplicatie Fitness Android

Instant Heart Rate – Aplicatie Fitness Android

Una dintre cele mai bune aplicatii de Sanatate & Fitness, Instant Heart Rate este cel mai precis intrument de monitorizare a ratei de batai a inimii pentru orice smartphone si nu are nevoie de nici hardware extern.

Folositi-l pentru optimizarea exercitiilor dvs. si pentru a urmari progresul dumneavoastra. Instalati-l acum pentru a va mentine in forma.

Precizia acestei aplicatii este in mod constant testata de catre antrenori de fitness, asistente medicale, medici EMT, si a 5 milioane de utilizatori ca si tine.

Plasati varful degetului aratator pe camera foto a telefonului si in cateva secunde pulsul dvs. va fi aratat. O diagrama in timp real va arata fiecare bataie de inima.

Acesta aplicatie utilizeaza camera incorporata a telefoanelelor pentru a urmari modificarile de culoare de pe varful degetului, care sunt direct legate de puls. Aceasta este aceeasi tehnica pe care oximetrele medicale de puls o folosesc.

Acum, aveti o sansa de a urmari starea dvs. de sanatate si nivelul fitness de fiecare data, doar cu telefonul, iar rata de odihna a pulsului dvs. va ofera privire in legatura cu inimile voastre.

Caracteistici principale:

  • Masuratori ale pulsului
  • Grafic PPG in timp real – pentru a vedea de fiecare batie de inima
  • Monitorizare antrenament cardio

NOTA: Functioneaza cel mai bine pe dispozitivele cu blit. Pe alte dispozitive trebuie sa fie folosite cu o iluminare buna.

Instant Heart Rate este o aplicatie utila de monitorizare a pulsului pentru Android si poate fi gasita pe Google Play sau descarca gratuit de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
denyut jantung live wallpaler, θεματα κινητων free download, nokia modi ΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΟΣ, fitness tapety na mobil, δωρεαν εφαρμογες για κινητα lg, θεματα κινητων sony ericsson free, δωρεαν εφαρμογεσ κατεβασμα, Apricativo de batimentos cardíaco para lg t375 , δωρεάν παιχνίδια για κινητό samsung, LG κινητο εφαρμογες, παιχνια εφαρμογες για κινητα, донанд измерване на кръвно на nokia asha, ληψη παιχνιδιων σε σαμσουν κινητο, azonnali letölthetö játèkok, δωρεαν εφαρμογες για κινητα, heart rate приложение на смартфон, Egkatastasi facebook jia kinita T385, free download ανοιγμα αρχειων για κινητα τηλεφωνα, εφαρμογή για κινη office suite, Katevasma paixnidia apo kinito lg,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese