Home / ANDROID - GOOGLE / Instant Heart Rate – Aplicatie Fitness Android

Instant Heart Rate – Aplicatie Fitness Android

Ads

Una dintre cele mai bune aplicatii de Sanatate & Fitness, Instant Heart Rate este cel mai precis intrument de monitorizare a ratei de batai a inimii pentru orice smartphone si nu are nevoie de nici hardware extern.

Folositi-l pentru optimizarea exercitiilor dvs. si pentru a urmari progresul dumneavoastra. Instalati-l acum pentru a va mentine in forma.

Precizia acestei aplicatii este in mod constant testata de catre antrenori de fitness, asistente medicale, medici EMT, si a 5 milioane de utilizatori ca si tine.

Plasati varful degetului aratator pe camera foto a telefonului si in cateva secunde pulsul dvs. va fi aratat. O diagrama in timp real va arata fiecare bataie de inima.

Acesta aplicatie utilizeaza camera incorporata a telefoanelelor pentru a urmari modificarile de culoare de pe varful degetului, care sunt direct legate de puls. Aceasta este aceeasi tehnica pe care oximetrele medicale de puls o folosesc.

Acum, aveti o sansa de a urmari starea dvs. de sanatate si nivelul fitness de fiecare data, doar cu telefonul, iar rata de odihna a pulsului dvs. va ofera privire in legatura cu inimile voastre.

Caracteistici principale:

  • Masuratori ale pulsului
  • Grafic PPG in timp real – pentru a vedea de fiecare batie de inima
  • Monitorizare antrenament cardio

NOTA: Functioneaza cel mai bine pe dispozitivele cu blit. Pe alte dispozitive trebuie sa fie folosite cu o iluminare buna.

Instant Heart Rate este o aplicatie utila de monitorizare a pulsului pentru Android si poate fi gasita pe Google Play sau descarca gratuit de aici.

Ads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
δωρεάν παιχνίδια για κινητό samsung, sporto apps, θεματα κινητων sony ericsson free, mobile9 ‎سباق دراجات الهوإية, δωρεαν εφαρμογες για κινητα, apelikasion de telifon, Προγραμματα για ιους δωρεαν κατεβασμα για κινητο nokia, mobilne aplikacie zadarmo sony erikson , παιχνια εφαρμογες για κινητα, Zive fitnas tapety, θεματα κινητων free download, κατεβασμα εφαρμογων για κινητα , instant heart rate iskzstva na mobitelu, εφαρμογη δωρεαν για κινητα, e buna aplicatia instant heart rate, fitness java para celular nokia, Katevasma paixnidia apo kinito lg, ληψη παιχνιδιων σε σαμσουν κινητο, širdies ritmas android, tingkat kebugaran heart rate,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese