Home / ANDROID - GOOGLE / Instant Heart Rate – Aplicatie Fitness Android

Instant Heart Rate – Aplicatie Fitness Android

Una dintre cele mai bune aplicatii de Sanatate & Fitness, Instant Heart Rate este cel mai precis intrument de monitorizare a ratei de batai a inimii pentru orice smartphone si nu are nevoie de nici hardware extern.

Folositi-l pentru optimizarea exercitiilor dvs. si pentru a urmari progresul dumneavoastra. Instalati-l acum pentru a va mentine in forma.

Precizia acestei aplicatii este in mod constant testata de catre antrenori de fitness, asistente medicale, medici EMT, si a 5 milioane de utilizatori ca si tine.

Plasati varful degetului aratator pe camera foto a telefonului si in cateva secunde pulsul dvs. va fi aratat. O diagrama in timp real va arata fiecare bataie de inima.

Acesta aplicatie utilizeaza camera incorporata a telefoanelelor pentru a urmari modificarile de culoare de pe varful degetului, care sunt direct legate de puls. Aceasta este aceeasi tehnica pe care oximetrele medicale de puls o folosesc.

Acum, aveti o sansa de a urmari starea dvs. de sanatate si nivelul fitness de fiecare data, doar cu telefonul, iar rata de odihna a pulsului dvs. va ofera privire in legatura cu inimile voastre.

Caracteistici principale:

  • Masuratori ale pulsului
  • Grafic PPG in timp real – pentru a vedea de fiecare batie de inima
  • Monitorizare antrenament cardio

NOTA: Functioneaza cel mai bine pe dispozitivele cu blit. Pe alte dispozitive trebuie sa fie folosite cu o iluminare buna.

Instant Heart Rate este o aplicatie utila de monitorizare a pulsului pentru Android si poate fi gasita pe Google Play sau descarca gratuit de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
κατεβασμα εφαρμογων για κινητα , wapdam.com aplicatie de aratat pulsul, донанд измерване на кръвно на nokia asha, εφαρμογές κινητών δωρεάν, Fre Εφαρμογες Lg-t385, Aplicación heart rate gratis para nokia asha, http://www.google.com/url?q=http://www.mobile9.com/, Ληψεις δωρεαν εφαρμογων για κινητα, Προγραμματα για ιους δωρεαν κατεβασμα για κινητο nokia, δωρεαν εφαρμογεσ για το κινητο μου, azonnali letölthetö játèkok, download mobile walpaper for nokia asha 205, Измерване на кръвното изтегли за nokia 360, Katevasma paixnidia apo kinito lg, Εφαρμογες για κινητα LG, application rythme cardiaque pour htc, εφαρμογή για κινη office suite, heart rate приложение на смартфон, instant heart rate iskzstva na mobitelu, δωρεαν εφαρμογες gia kinitq motorola xt 311,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese