Home / Apple iOS / Inkflow – Ideal pentru Idei / Productivity Apps

Inkflow – Ideal pentru Idei / Productivity Apps

Se ntampla de multe ori ca ideile cele mai bune, sa nu ne vina cand suntem la birou sau acasa. Spre exemplu, daca lucram mai multe proiecte, o idee buna poate sa ne vina pe strada, cand suntem la o cafea, in taxi sau in statia de autobuz. Locuri in care nu prea avem la indemana o foaie si un pix pentru a ne nota sau a schita ideea.

Inkflow este o aplicatie care ne ajuta real sa facem acest lucru. Sa ne notam imediat ideile, sa facem schite grafice si sa le partajam cu prietenii, colegii sau colaboratorii.

inkflow hero

Inkflow este o aplicatie excelenta pentru brainstorming. Notarea, schitarea grafica, exportarea in format PDF si posibilitatea de partajare a notitelor, face din Inkflow un coleg de lucru ideal.
Singura problema a acestei minutate aplicatii productivity, este disponibilitatea exclusiva pe device-urile Apple iOS. iPhone si iPad.
Momentan nu exista o versiune pentru Android, dar se gasesc destul de multe alternative in Google Play Store, care pot sa faca inlocuiasca Inkflow.
Inkflow este disponibila in Apple App Store in varianta free si in varianta “plus“, contra sumei de $7,99, insa pentru un volum mai mare de licente, se aplica reduceri substantiale.

stealth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
Безплатно сваляне на теми за Сони Ериксон К810, JEUX MEDAL OF HONOR JAVA GAME, telechargement les application de lg ke990 de java, โหลดร้านค้าโนเกีย, Теми с мацета за сони ериксон К810, تحميل ابير ميني لسوني اريكسون J108I, متجر الجي للالعاب, java temalar indir, Theme pour samsung Java, uefa champions league atualizado 2014 java samsung, kumpulan game java perang, оновлення програм на samsung Gt S5230, http://jue ketomot .com, opera mini 6 versiune 6,5 furnizor opera software asa descarca gratis, java 240x320 futbol oyunu ındır, Descarcare aplicatia pentru android LG KP501, tonuri de apel pentru samsung star 3, ألعاب سكس فلاش للموبايل سامسونج جافا, Game perang di HP java, Imgyen jatekok samsung 3350,