Home / Apple / Inkflow – Ideal pentru Idei / Productivity Apps

Inkflow – Ideal pentru Idei / Productivity Apps

Se ntampla de multe ori ca ideile cele mai bune, sa nu ne vina cand suntem la birou sau acasa. Spre exemplu, daca lucram mai multe proiecte, o idee buna poate sa ne vina pe strada, cand suntem la o cafea, in taxi sau in statia de autobuz. Locuri in care nu prea avem la indemana o foaie si un pix pentru a ne nota sau a schita ideea.

Inkflow este o aplicatie care ne ajuta real sa facem acest lucru. Sa ne notam imediat ideile, sa facem schite grafice si sa le partajam cu prietenii, colegii sau colaboratorii.

inkflow hero

Inkflow este o aplicatie excelenta pentru brainstorming. Notarea, schitarea grafica, exportarea in format PDF si posibilitatea de partajare a notitelor, face din Inkflow un coleg de lucru ideal.
Singura problema a acestei minutate aplicatii productivity, este disponibilitatea exclusiva pe device-urile Apple iOS. iPhone si iPad.
Momentan nu exista o versiune pentru Android, dar se gasesc destul de multe alternative in Google Play Store, care pot sa faca inlocuiasca Inkflow.
Inkflow este disponibila in Apple App Store in varianta free si in varianta “plus“, contra sumei de $7,99, insa pentru un volum mai mare de licente, se aplica reduceri substantiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mobile Apps, Tutorials and News:
Descarcare aplicatia pentru android LG KP501, opera mini 11.5 java, Codigo de desbloqueo de los juegos del samsung s5230, Descargar java a m? tel?fono, nokia.mobi/entry/van/main/c7-00, โหลดร้านค้าโนเกีย, uefa champions league atualizado 2014 java samsung, java játékok telefonra ingyen samsung, Tai Nokia c300 ovi, situs ideal, mesenger instaliraj, Theme pour samsung Java, متجر الجي للالعاب, java 240x320 futbol oyunu ındır, كيفية ارسال رسالة صوتية في الفيس بوك لهاتف سامسونج s3353, samsung e2250 bedava oyun indırme, aplkaso.d .facebook.com, ألعاب سكس فلاش للموبايل سامسونج جافا, download game perang terbaru java, telechargement les application de lg ke990 de java,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese