Home / Downloads / iGuardian 1.5 Shooter Game Download (iPhone & iPod Touch .ipa) – Joc cu Avioane

iGuardian 1.5 Shooter Game Download (iPhone & iPod Touch .ipa) – Joc cu Avioane

iGuardian este un joc air fighter pentru , recomandat fanilor de shootere 2D.

Actiunea jocului este relativ simpla. O lume intreaga vrea sa va cucereasca tara, iar dvs. va trebui sa o aparati.

iGuardian

Pentru a va indeplini misiunile in toate nivelele acestui joc de actiune cu elicoptere si avioane, aveti la dispozitie un avion HellCat (vechi, dar foarte bun) sau un elicopter de lupta Apache (Apache Attack Helicopter).

Download iGuardian v1.5 iPhone & iPod Touch (External Download URL)

Jocul este clasic. La finalul fiecarui nivel veti avea de a face cu un “endboss”, un avion sau o masinarie imensa pe care va trebui sa o distrugeti. De la nivelul cinci, lupta se va da atat in aer cat si pe pamant. Veti avea de trecut peste munti, oceane, baze militare si zone inghetate. Pentru a va face viata cat mai usoara in acest joc, este bine sa nu ratati bonusurile, care va dau vieti si va maresc forta tir-ului. Grenade, rachete si bombe care va ajuta sa scapati teferi de atacatori.

Acest joc de actiune cu elicoptere, avioane si lupta teresatra ofera nu mai putin de 100 de nivele, cu grade de dificultate diferite. In functie de nivelul la care ajungeti, obtineti un scor direct proportional cu numarul de nivele percurse in joc.

iGuardian v1.5 pentru iPhone si iPod Touch este cu siguranta un joc de actiune care sa va omoare plictiseala si va relaxeze.

iGuardian v1.5 iPhone & iPod Touch – Arcade Game.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
تنزيل مقاتع سيكس هاتف نوكيا 311, ألعاب kitmob, وابتريك احدث العاب الطائرات, XNXXواب تريك, تحميل العاب الحيوانات المفترسة نوكيا جافا, العاب نوكيا 311 حرب الطاءرات, Jeux gratuit de nokia 311 xnxx, xnxxالعاب نوكيا x2-2, Jogos dowlad gratis nokia x2, نقل العاب الطائرات الى الهاتف , java games download for samsung mobile phone troca 240-320, العاب سكس لموبايل نوكيا311, ‏XNXXواب تريك, XnxxNokla 311, صورسكس‎ ‎سمذات نوكيا206, Dawlend jex nokia 311 faght, nokia 206 java 2014 best jeux, العاب xnxx phone for downloed nokia, cocawap juego del hombre arana para descargar, العابkitomob,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese