Home / ANDROID - GOOGLE / Google renunta la rolul butonului de meniu al telefoanelor in aplicatiile Android

Google renunta la rolul butonului de meniu al telefoanelor in aplicatiile Android

E deja oficial! Google a anuntat intr-un articol de pe blogul Android Developers ca aplicatiile pentru Android nu vor mai depinde pentru meniu de butonul Menu al smartphone-urilor.

Cum majoritatea telefoanelor Android din viitoarea generatie nu vor mai avea un buton de meniu, hotararea Google de a inlocui acest buton cu Actions bar si Action overflow vine exact la timp. Totodata, Google a recomandat developerilor de aplicatii Android sa nu foloseasca butoane on-screen de meniu si sa lase bara de actiuni sa ofere utilizatorilor experienta noii interfete.

Market 

Articolul de pe Android Developers le explica celor care vor sa creeze aplicatii care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru a folosi bara de actiuni in respectivele aplicatii si sa mentina in acelasi timp compatibilitatea cu vechile versiuni de Android. Bara de actiuni din aplicatii ar trebui sa includa toate functiile importante pe care utilizatorii au nevoie sa le acceseze, iar daca aceasta nu va fi suficienta pentru respectivele functii, atunci pot folosi optiunea Action overflow.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
touche virtuel android, visualizza azione overflow, bouton virtuel android, bouton menu virtuel android v2, virtual button menu et retour, wirtualny przycisk szybkie menu, virtuálne tlačidlo android, installer virtuel bouton samsung, download bouton virtual android, bouton menu virtuel android, wirtualne przyciski w telefonie chomikuj, boton de menuvirtual, android barre des menus virtuel, telecharge jeux pour nokia 5800 xpressmusic gratouit, touche menu virtuel pour android, botao virtual download, virtuelle menütaste, menu virtuel android, télécharger virtual button menu et retour, Download aplikacije za izbornik,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese