Home / ANDROID - GOOGLE / Google renunta la rolul butonului de meniu al telefoanelor in aplicatiile Android

Google renunta la rolul butonului de meniu al telefoanelor in aplicatiile Android

Ads

E deja oficial! Google a anuntat intr-un articol de pe blogul Android Developers ca aplicatiile pentru Android nu vor mai depinde pentru meniu de butonul Menu al smartphone-urilor.

Cum majoritatea telefoanelor Android din viitoarea generatie nu vor mai avea un buton de meniu, hotararea Google de a inlocui acest buton cu Actions bar si Action overflow vine exact la timp. Totodata, Google a recomandat developerilor de aplicatii Android sa nu foloseasca butoane on-screen de meniu si sa lase bara de actiuni sa ofere utilizatorilor experienta noii interfete.

Market 

Articolul de pe Android Developers le explica celor care vor sa creeze aplicatii care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru a folosi bara de actiuni in respectivele aplicatii si sa mentina in acelasi timp compatibilitatea cu vechile versiuni de Android. Bara de actiuni din aplicatii ar trebui sa includa toate functiile importante pe care utilizatorii au nevoie sa le acceseze, iar daca aceasta nu va fi suficienta pentru respectivele functii, atunci pot folosi optiunea Action overflow.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
télécharger virtual button menu et retour, bouton menu virtuel android, android barre des menus virtuel, telecharge jeux pour nokia 5800 xpressmusic gratouit, installer virtuel bouton samsung, télécharger bouton vertual menu, download bouton virtual android, bouton virtuel samsung, 仮装メニューボタン iPad, samsung "menu button" toucher app, touche menu virtuel pour android, touche virtuel android, Download aplikacije za izbornik, bouton virtuel android, boton de menuvirtual, bouton menu virtuel android v2, botao virtual download, wirtualne przyciski w telefonie chomikuj, wirtualny przycisk szybkie menu, baixar virtual botão,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese