Home / Apple iOS / Geenbench listeaza iPhone 7 ca fiind un telefon cu procesor puternic si 2 GB memorie RAM

Geenbench listeaza iPhone 7 ca fiind un telefon cu procesor puternic si 2 GB memorie RAM

Dupa de anuntul oficial al iPhone 7, telefonul mobil a aparut pentru prima data listat in baza de date Geekbench, unul dintre testele cele mai populare de performanta. Pastrand traditia, Apple continua dezvoltarea de procesoare foarte puternice pentru smartphone-uri, scorul listat fiind peste cel al dispozitivelor accesorizate cu Snapdragon 820 sau Exynos 8890 de la Samsung, dar doar in anumite situatii. Listarea de pe Geekbench prezinta un scor de 3379 de puncte in testele single-core si 5495 de puncte in testele multi-core. In comparatie, un Snapdragon 820 de la Qualcomm atinge a proximativ 1900 de puncte pentru primul test si 5500 pentru cel de-al doilea, in timp ce Exynos 8890 atinge 2060, respectiv 6100 de puncte. Este evident faptul ca Apple a dorit sa realizeze un procesor foarte rapid in aplicatiile care utilizeaza un singur nucleu, oferind doar paritate pentru aplicatiile multi-core.

apple-iphone-7Aplicatiile pentru iOS sunt, de regula, realizate pentru a beneficia de un singur nucleu, deoarece trebuie sa ofere compatibilitate cu generatii mai vechi de iPhone , care beneficiaza doar de procesoare single-core. Odata cu aceasta listare, putem vedea si o lista neconfirmata deocamdata de specificatii tehnice, care confirma anumite zvonuri si infirma altele. Dispozitivul este listat ca “iPhone 9,3“, ceea ce sugereaza ca este vorba despre modelul iPhone 7 Plus, daca raportam cifrele din denumire la generatiile precedente. Acesta este accesorizat cu un procesor Apple A10 cu doua nuclee si 2 GB memorie RAM, in pofida faptului ca se zvonea ca noul telefon va integra 3 GB de memorie. Totodata, este posibil ca iPhone 7 sa se lanseze direct cu iOS 10.1 si nu cu 10.0. Motivul din spatele acestei decizii ar putea fi feedback-ul primit pentru versiunea 10.0 in versiune beta, care a fost disponibila pentru testare in cea de-a doua parte a verii.

SoFunMobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
samsunG c3300 Rétablir, Aplikacije za nokiju e 90, تحميل برامج لموبايل سامسونج gt-s5222, assassin hra ke stazeni do mobilu samsung star ||, samsung tf mobil a10, ألعاب سامسونج GT-S5222, ワッツアップ アプリ タッチID, Télécharger Game Jeux samsung gt-s5222, تحميل ألعاب gt s5220 ليس آندرويد, telecharger application pour samsung gt-s5222 gratuit, تحميل برامج SAMSUNG GT-S5222 لحن, DESCARCA JAVA BROWSER PE TELEFON, m.youtube.com/?client=mv-nokia, अनुप्रयोगों सेब, téléchargement du navigateur nokia 3208, samsung c3300 Réinitialiser, cepten java tema indir, nokia.mobi/entry/van/main/500, Lg Gs290 güncelleme indir,