Home / ANDROID - GOOGLE / Functii Live pentru utilizatorii YouTube

Functii Live pentru utilizatorii YouTube

In pofida faptului ca utilizatorii de YouTube puteau initia transmisii live de ani buni, abia acum compania a hotarat sa integreze aceasta functie in aplicatia pentru smartphone-uri. Aceasta manevra vine in urma succesului Meerkat, Periscope si Facebook Live, care au adus acest tip de servicii. Avantajul YouTube va fi faptul ca nu va fi necesara instalarea de software nou, orice utilizator deja existent avand posibilitatea de a beneficia de noile capabilitati mobile.

In prezent, functia este disponibila doar pentru un numar restrans de utilizatori. Dupa ce acestia testeaza functia pe indelete, aceasta va fi pornita pe toate conturile de YouTube, iar initierea unei transmisii live va fi la fel sau poate chiar mai facila decat pe alte servicii de acest gen. In timpul transmisiei, comentariile vor fi afisate pe display deasupra imaginilor transmise, iar la sfarsit aceasta va fi salvata pe canalul personal de YouTube ca un clip obisnuit.

Setarile de intimitate online se aplica si in cazul transmisiilor live. Acestea pot fi publice sau destinate unui grup mic de utilizatori si va exista chiar si optiunea de a trimite o notificare catre abonati atunci cand incepe o transmisie live de pe mobil.

De mentionat este faptul ca YouTube va oferi posibilitatea de a introduce un spatiu pentru introducerea unui titlu si chiar posibilitatea de a realiza o fotografie sau de a utiliza o fotografie din galerie pe post de imagine descriptiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
tel kodlari samsung gt c3300, Baixar android para celular java lg 375, tengo un samsung gtc3300k q me dice no se puede activar blutu, download aplikasi sony j108i, como hago para activar you tube a mi tlf sony ericson J108a, แอพดาวโหลด ไลน์ nokia 5800, E2250Oyun indir, browser à telecharger pour samsung E2252, supprimer les samsung e2222 applications, يوتيوب j108i, ألعاب جافا سامسونج تحميل على هاتف c3310, Aplikasi youtube j108i, supprimer les javas du systeme E2222, Certyfikat darmowy pobierz na lg, Aplikacie zadarmo na stiahnutie pre LG BL20, le code piratage de samsung e2222, ถอดรหัสโทรศัพท์, تنزيل واتس اب سامسونج S5222, les codes pour mobile e2222, Samsung GT-E1200R, code de verrouillage,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese