Home / ANDROID - GOOGLE / Functii Live pentru utilizatorii YouTube

Functii Live pentru utilizatorii YouTube

In pofida faptului ca utilizatorii de YouTube puteau initia transmisii live de ani buni, abia acum compania a hotarat sa integreze aceasta functie in aplicatia pentru smartphone-uri. Aceasta manevra vine in urma succesului Meerkat, Periscope si Facebook Live, care au adus acest tip de servicii. Avantajul YouTube va fi faptul ca nu va fi necesara instalarea de software nou, orice utilizator deja existent avand posibilitatea de a beneficia de noile capabilitati mobile.

In prezent, functia este disponibila doar pentru un numar restrans de utilizatori. Dupa ce acestia testeaza functia pe indelete, aceasta va fi pornita pe toate conturile de YouTube, iar initierea unei transmisii live va fi la fel sau poate chiar mai facila decat pe alte servicii de acest gen. In timpul transmisiei, comentariile vor fi afisate pe display deasupra imaginilor transmise, iar la sfarsit aceasta va fi salvata pe canalul personal de YouTube ca un clip obisnuit.

Setarile de intimitate online se aplica si in cazul transmisiilor live. Acestea pot fi publice sau destinate unui grup mic de utilizatori si va exista chiar si optiunea de a trimite o notificare catre abonati atunci cand incepe o transmisie live de pe mobil.

De mentionat este faptul ca YouTube va oferi posibilitatea de a introduce un spatiu pentru introducerea unui titlu si chiar posibilitatea de a realiza o fotografie sau de a utiliza o fotografie din galerie pe post de imagine descriptiva.

SoFunMobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
le code piratage de samsung e2222, benten oyunu java indir, magazin play java, lg témák letöltése ingyen, DESCARCA JAVA BROWSER PE TELEFON, сервисные коды на самсунг gt-3510, Baixar android para celular java lg 375, Certyfikat darmowy pobierz na lg, LG Java - Dig Dug, Samsung GT-E1200R, code de verrouillage, supprimer les samsung e2222 applications, Samsung gt s3350 internet sifresi, tout les code samsung E2222, يوتيوب j108i, تنزيل واتس اب سامسونج S5222, ألعاب جافا سامسونج تحميل على هاتف c3310, tengo un samsung gtc3300k q me dice no se puede activar blutu, Phan mem cho lg java, Update.lgmobile, code flash sim S5610K ou devere sim,