Home / ANDROID - GOOGLE / Functii Live pentru utilizatorii YouTube

Functii Live pentru utilizatorii YouTube

Ads

In pofida faptului ca utilizatorii de YouTube puteau initia transmisii live de ani buni, abia acum compania a hotarat sa integreze aceasta functie in aplicatia pentru smartphone-uri. Aceasta manevra vine in urma succesului Meerkat, Periscope si Facebook Live, care au adus acest tip de servicii. Avantajul YouTube va fi faptul ca nu va fi necesara instalarea de software nou, orice utilizator deja existent avand posibilitatea de a beneficia de noile capabilitati mobile.

In prezent, functia este disponibila doar pentru un numar restrans de utilizatori. Dupa ce acestia testeaza functia pe indelete, aceasta va fi pornita pe toate conturile de YouTube, iar initierea unei transmisii live va fi la fel sau poate chiar mai facila decat pe alte servicii de acest gen. In timpul transmisiei, comentariile vor fi afisate pe display deasupra imaginilor transmise, iar la sfarsit aceasta va fi salvata pe canalul personal de YouTube ca un clip obisnuit.

Setarile de intimitate online se aplica si in cazul transmisiilor live. Acestea pot fi publice sau destinate unui grup mic de utilizatori si va exista chiar si optiunea de a trimite o notificare catre abonati atunci cand incepe o transmisie live de pe mobil.

De mentionat este faptul ca YouTube va oferi posibilitatea de a introduce un spatiu pentru introducerea unui titlu si chiar posibilitatea de a realiza o fotografie sau de a utiliza o fotografie din galerie pe post de imagine descriptiva.

Ads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
tengo un samsung gtc3300k q me dice no se puede activar blutu, tout les code samsung E2222, le code piratage de samsung e2222, application mobile 240x320, ตั้งค่าอินเตอร์เน็ตทรู samsung java, supprimer les samsung e2222 applications, Aplikacie zadarmo na stiahnutie pre LG BL20, code flash sim S5610K ou devere sim, opera mini 11.5 java, Certyfikat darmowy pobierz na lg, Lg gm360 aktualizacja oprogramowania, codigo samsung gtc3300i, يوتيوب j108i, comment augmenter la memoire interne du telephone samsung E2222, تنزيل واتس اب سامسونج S5222, ألعاب جافا سامسونج تحميل على هاتف c3310, LG Java - Dig Dug, download aplikasi sony j108i, Descargar juego mi vida en new york 2, tel kodlari samsung gt c3300,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese