Home / ANDROID - GOOGLE / Friendcaster for Facebook pentru Android

Friendcaster for Facebook pentru Android

Ads

Pentru utilizatorii Facebook cu telefoane sau tablete Android, Friendcaster for Facebook este una dintre cele mai recomandate aplicatii. Updatata recent la versiunea 5.0, aplicatia are acum mai multe feature-uri care imbunatatesc experienta utilizatorilor si, in plus, interfata a fost si ea modificata sa semene cu interfata Ice Cream Sandwish si sa suporte noul Facebook Timeline.

Una dintre cele mai interesante si mai importante caracteristici Friendcaster for Facebook este ca aplicatia este singura de pe Google Play care afiseaza notificatiile in timp real.

friendcaster-feed

Interfata principala afiseaza toate feature-urile Facebook, cum ar fi feed-uri, mesaje, profile, fotografii, grupuri, evenimente, rezervari si prieteni. Schimbul intre tab-uri se face rapid, iar interfata este destul de rapida.

friendcaster

Download Friendcaster for Facebook (via Google Play)

Aplicatia suporta conturi multiple si dispune si de 6 teme in culori diferite. Desi este disponibila in doua versiuni, premium si free, singura diferenta dintre cele doua este faptul ca in versiunea free afiseaza reclame, in schimb are aceleasi feature-uri ca versiunea premium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
pornouygulamalariindir, Friendcaster hr., friendcaster nokia n73, friendcaster หาย, tải friendcaster cho android, T, Friendcaster cho Android, andoitsiz telefonlar için hareketli duvar kagıtları indir, friendcaster, friendcaster aplikacija,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese