Home / ANDROID - GOOGLE / Facebook permite descarcarea clipurilor video si redarea lor in modul offline

Facebook permite descarcarea clipurilor video si redarea lor in modul offline

Utilizatorii abonamentelor de date limitate sau cei care locuiesc in zone in care conexiunea de date nu este stabila se vor bucura sa afle ca Facebook a pornit un proces de actualizare al aplicatiei de mobil, care le va oferi posibilitatea de a downloada clipuri video pe dispozitivul mobil pentru a putea fi redate in modul offline. Aceasta noua functie a aparut deja pe telefoanele unora dintre utilizatori si urmeaza sa ajunga si la restul lumii in saptamanile viitoare.

facebook

Daca aceasta functie este activata pe contul personal, aplicatia Facebook va afisa o notificare. Aceasta descrie procesul de salvare al clipurilor si prezinta locul de unde vor putea fi redate odata ce sunt salvate. Aceste clipuri pot fi salvate pe termen nedefinit, putand fi redate oricand, oriunde si la orice distanta de timp dupa ce au fost copiate in memoria interna a terminalului mobil. Pentru a proteja drepturile de autor ale creatorilor de content, aceste clipuri nu pot fi accesate direct. Ele pot fi redate doar prin intermediul aplicatiei Facebook si sunt criptate pentru a nu putea fi detectate de alte aplicatii de redare multimedia. Procesul de salvare este simplu si intuitiv, fiind necesara doar apasarea pe meniul contextual de langa clipul video, de unde este selectata functia de salvare.

In prezent, doar cei care folosesc Facebook in versiunile beta 85 si 86 au primit functia de salvare a clipurilor video, urmand probabil ca in cateva saptamani sa fie implementata si in versiunea finala.

SoFunMobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
download jocuri java pentru telefon samsung, تحميل العاب سامسونج E2252, Code de sim samsung, samsung gt s3653w sertifika ayarlari, new java samsung GT-c3750, برامج جافا w150i, aplikasi sony ericsson j108i, เกมส์ มือสัมผัสถือ java, برامج سوني ونظام اريكسون سي 902, تحميل فيس بوك لموبايل GT-S5222, aplikasi facebook untuk hp sony cedar, aplikasi untuk SE J108i, مطور‏ ‏‏ ‏البرامج‏ ‏لجوال‏ ‏نوكيا‏ ‏ان‏ ‏٨ا, samsung corby s3653w internete erişme güvenlik kodu, pelyestor, Certificat pour nokia 2600c 2, windows telefonu parduotuve, تحميل برامج لموبايل سامسونج gt-s5222, samsung GT-S3653W url ayarları, sony ericsson games 240x320 download,