Home / ANDROID - GOOGLE / Facebook permite descarcarea clipurilor video si redarea lor in modul offline

Facebook permite descarcarea clipurilor video si redarea lor in modul offline

Utilizatorii abonamentelor de date limitate sau cei care locuiesc in zone in care conexiunea de date nu este stabila se vor bucura sa afle ca Facebook a pornit un proces de actualizare al aplicatiei de mobil, care le va oferi posibilitatea de a downloada clipuri video pe dispozitivul mobil pentru a putea fi redate in modul offline. Aceasta noua functie a aparut deja pe telefoanele unora dintre utilizatori si urmeaza sa ajunga si la restul lumii in saptamanile viitoare.

facebook

Daca aceasta functie este activata pe contul personal, aplicatia Facebook va afisa o notificare. Aceasta descrie procesul de salvare al clipurilor si prezinta locul de unde vor putea fi redate odata ce sunt salvate. Aceste clipuri pot fi salvate pe termen nedefinit, putand fi redate oricand, oriunde si la orice distanta de timp dupa ce au fost copiate in memoria interna a terminalului mobil. Pentru a proteja drepturile de autor ale creatorilor de content, aceste clipuri nu pot fi accesate direct. Ele pot fi redate doar prin intermediul aplicatiei Facebook si sunt criptate pentru a nu putea fi detectate de alte aplicatii de redare multimedia. Procesul de salvare este simplu si intuitiv, fiind necesara doar apasarea pe meniul contextual de langa clipul video, de unde este selectata functia de salvare.

In prezent, doar cei care folosesc Facebook in versiunile beta 85 si 86 au primit functia de salvare a clipurilor video, urmand probabil ca in cateva saptamani sa fie implementata si in versiunea finala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
download aplikasi sony ericsson J108i, مسح سامسونج s5222 س, browser à telecharger pour samsung E2252, ماذا يمكنني تنزيل تطبيقات في هاتف s5222, java prilojenia za lg ku990, gt3653 hileler, dzwonek stary telefon download, موقع تحميل برامج لهاتف سامسونج ستار 5222, برامج سامسونج gt/55222r, samsung gts 5610K sosyal aglar, buble oyun ındır bedava samsug tlf, m.youtube.com/?client=mv-nokia, تحميل شهادات نوكيا, Baixa facebook lg a 290, como borrar juego del sistema samsung s3350, Samsung gt-s 3350 app, java ältere apps für GT-S3100, تنزيل برنامج جافا لموبايل 55222R, gt e2250 muzik indirme, samsung gtc 6112 ca sertifikasi,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese