Home / Internet Mobile / Facebook dezactiveaza Web Messenger pentru telefoanele mobile si smartphones

Facebook dezactiveaza Web Messenger pentru telefoanele mobile si smartphones

Ads

Facebook are dezvoltata foarte bine versiunea de Messenger pentru toate tipurile de telefoane mobile si smartphones. Pentru Android si iOS, Facebook dezvolta si aduce constant noi functii si optiuni pentru aplicatia Messenger.
Cu toate acestea sunt multi utilizatori care in locul aplicatiei mobile, folosesc versiunea web mobile pentru a accesa contul de Facebook si pentru a schimba mesaje cu prietenii de pe reteaua de socializare.
Pentru acesti utilizatori avem o veste proasta. In viitorul apropiat, Facebook va dezactiva posibilitatea de a trimite si primi mesaje in versiunea Facebook Web pentru mobile.

messenger_web_facebook

In acest fel, utilizatorii sunt fortati sa instaleze aplicatia Messenger a Facebook daca mai doresc sa comunice prin mesaje cu prietenii din retea.
Nu se stie exact de ce a luat conducerea Facebook aceasta decizie, dar din cate se pare, motivele de securitate si confidentialitate au dus la acest lucru. In versiunea web mobile, nu exista posibilitatea de criptare a mesajelor trimise si primite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
www.wa sony j108i, mobilversiongoogle, nokia.mobi/entry/van/music/games, code universel samsung, messenger blokowanie odbieranych wiadomości , ندي سامسونجS5222R, telecharger applications pour samsung s5610, nokia.mobi/entry/van/video/apps/, Samsung s5230 alkalmazasok programok, Aplicaciones compatibles con mi nokia n73, Hp sony tipe j108i, Messenger для мобільних телефонів Samsung, جهاز سوني اليكسون G108, nokia.mobi/entry/van/main/c7-00, aplikasi sony ericsson j108i, game/nokia.mobi/entry/van/video/,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese