Home / ANDROID - GOOGLE / Download Skype cu Video Suport pentru HTC Thunderbolt

Download Skype cu Video Suport pentru HTC Thunderbolt

Ads

Thunderbolt este considerat unul dintre varfurile gamei de smartphone-uri al HTC, fiind de altfel si primul telefon bazat cu tehnologia 4G LTE (3GPP Long Term Evolution).

In cadrul CES 2011, HTC si Verizon au anuntat HTC Thunderbolt ca fiind primului smartphone care va suporta noua versiune de Skype cu Video Call (Apelare Video).

HTC_Thunderbolt

Ideea a fost foarte bine primita la CES, Verizon au facut campanii publicitare in care au prezentat HTC Thunderbolt ca fiind primul smartphone care suporta o versiune Skype cu Video Call, numai ca cei de la Skype nu prea s-au grabit sa adauge aplicatia in Market, inaintea lansarii noului device. Verizon au retras spoturile in care aparea HTC Thunderbolt cu Skype Video Call, si au lansat device-ul fara aceasta aplicatie.
Asa cum se intampla de foarte multe ori in cazul aplicatiilor bune, inainte de lansarea versiunii oficiale apare mai intai o versiune “leaked”, iar acest lucru nu poate decat sa-i bucure pe posesorii de smartphone-uri Thunderbolt.

Download Skype Video Call pentru HTC Thunderbolt:

[download id=”5″ format=”1″]

Este de specificat faptul ca desi aceasta aplicatie este pentru Android, ea nu poate fi instala pe un alt tip de device, in afara de HTC Thunderbolt.

4 comments

  1. yahoo massenger cab file

  2. j’aime Skype mais je n’arrive pad a l’utiliser!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese