Home / ANDROID - GOOGLE / Download Pocket Frogs pentru Android: unul dintre cele mai populare jocuri sociale pentru smartphone-uri

Download Pocket Frogs pentru Android: unul dintre cele mai populare jocuri sociale pentru smartphone-uri

Ads

Unul dintre cele mai populare jocuri sociale pentru iPhone, Pocket Frogs, este disponibil de cateva luni si pe Android Market. Daca sunteti in cautarea unui joc care sa va mentina interesul crescut si dupa primele doua-trei accesari si care sa va alunge plictiseala in timpul liber, Pocket Frogs este exact ceea ce va trebuie.

screenshot_2011-11-13_2226

Pocket Frogs este un joc “freemium” (adica se joaca online, deci necesita conexiune la internet, si, desi este gratuit, jocul include consumabile care pot fi cumparate contra anumitor sume de bani, via Paypal sau Credit Card, iar actiunile din joc au loc in timp real) dezvoltat de NimbleBit, disponibil initial doar pentru utilizatorii iOS, ce a cunoscut o cresterea foarte mare in popularitate intr-un timp foarte scurt.

Daca va plac animalele de companie, cel mai probabil Pocket Frogs va fi o adevarata revelatie: chiar daca nu agreati broscutele in viata reala, va garantam ca cele din joc sunt suficient de dragute pentru a va trezi simpatia.

screenshot_2011-11-13_2137

Cu Pocket Frogs puteti sa va creati propria “ferma” de broscute, in care trebuie sa cresteti, sa imblanziti (necesita plasarea temporara a acestora pe balta si hranirea lor cu un anumit nr de musculite), sa inmultiti (optiunea devine disponibila dupa imblanzirea broscutelor), sa diversificati si sa descoperiti noi specii de “saritoare”. Scopul principal al jocului este sa incrucisati diverse specii de broscute pentru a va completa catalogul si pentru a descoperi specii rare si valoroase.

screenshot_2011-11-13_2130

De asemenea, trebuie sa creati habitate pentru acestea, pe care sa le decorati cu diverse lucruri, pentru a mentine broscutele fericite.

screenshot_2011-11-13_2130_1

Puteti sa va completati colectiile de broscute vizitand FrogMart-ul si cumparand de acolo (de data asta cu banii castigati in joc, singurele consumabile care necesita bani reali sunt timbrele pentru expediere instanta si potiunile pentru crestere rapida) broscutele de care aveti nevoie – in cazul in care ecestea sunt disponibile.

screenshot_2011-11-13_2132

De asemenea puteti cumpara si obiecte de decor ce contribuie la fericirea broscutelor accesand Supply Shop, acestea fiind apoi expediate catre cumparator prin Mailbox-ul inclus, si devenind disponibile acestora dupa anumite perioade de timp (ce pot varia intre cateva minute si cateva zile, expedierea instanta fiind posibila doar contra unui nr anumit de timbre).

 screenshot_2011-11-13_2127

De aceeasi “intarziere”a avem parte si atunci cand inmultim broscutele, timpul de crestere al acestora fiind proportional cu valoarea speciilor din care fac parte.

Pe parcursul celor 16 nivele veti putea castiga trofee in functie de sumele castigate din vanzarea broscutelor, de numarul de broscute create, de culorile acestora si de speciile din care fac parte, iar in timpul perindarilor prin balta, puteti descoperi diverse cadouri ce pot contine de la sume de bani, la broscute din diverse specii, obiecte de decor, timbre sau potiuni de crestere.

screenshot_2011-11-13_2125

Pocket Frogs se gaseste la download pe Android Market (link), insa, multe modele de telefoane sunt trecute ca fiind inca incompatibile. Daca doriti cel putin sa testati jocul dar va gasiti in imposibilitatea de a-l instala direct din Android Market din cauza presupusei incompatibilitatii mentionate mai sus, downloadati aplicatia folosind link-ul de mai sus, copiati-o pe card-ul telefonului si instalati-o cu ajutorul unui file manager (nu uitati intai sa bifati Unknown sources in Settings > Applications).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
포켓 프로그 apk, békás játék letöltés telefonra, juego gratis pocket frogs , download game pocket frog untuk android terbaru, abrir poquet frog con mi cuentq, descargar pocket frogs, pengerfia., game wallpaper hd handy, 포켓프로그 apk, pocket frogs live wallpaper, games for android varle per kelia, Descargar pocket frogs para tablet, pocket frog ranas gratis, pocket frogs para tablet android, Pocket frogs descargar para android, békás játékok androidra, que hacer para que funcione pocket frogs en android, gioco collezione rane android, pengerfia, 안드로이드 포켓프로그,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese