Home / Apple / How To Download – Item Not Available in Your Country – App Store / iTunes Store

How To Download – Item Not Available in Your Country – App Store / iTunes Store

Ads

Putini posesori de iPhone, iPad, iPod Touch sau Mac stiu ca in App Store sau in iTunes Store nu apar toate jocurile si aplicatiile disponibile pentru idevice-urile lor. Pe langa aplicatiile si jocurile vazute de dvs. in App Store, mai sunt si altele care nu sunt disponibile in tara dvs. si pe care nu le puteti gasi. Nici chiar daca aveti un link de download direct al elementului, acesta nu poate fi descarcat.

Item Not Available – App Store

The item you’ve requested is not currently available in the Romania Store, but it is available in the U.S. Store. Tap Change Store to view this item.

Item Not Available – iTunes Store

Din considerente comerciale sau de interes, unii developeri de jocuri si de aplicatii limiteaza accesul utilizatorilor in functie de tara pe care este inregistrat contul Apple. Apple ID sau contul de iCloud cum este cunoscut mai popular printre utilizatorii de device-uri Apple. Tot aici se incadreaza si aplicatiile sau jocurile care sunt din diverse motive sunt interzise in anumite tari. De exemplu China si Rusia nu permit utilizatorilor folosirea de servicii VPN care sa le poata ascunde identitate utilizatorilor. In consecinta  nu o sa gasim aplicatia Opera VPN in App Store daca avem un Apple ID inregistrat pe Rusia sau China.

Elementele recomandate in App Store si categoriile din “home screen” difera si ele in functie de tara pe care a fost inregistrat contul Apple.

Romania Store

U.S. Store

Mai ciudat este ca unele jocuri care nu ar avea de ce sa fie limitate, sunt indisponibile in anumite tari. Chiar zilele acestea am gasit un joc care nu este disponibil decat in Canada. Nici macar in US nu poate fi gasit.
Cu toate acestea, jocurile si aplicatiile care sunt disponibile in tara dvs. pot fi instalate.

Cum putem instala pe iPhone, iPad, iPod sau Mac un joc sau o aplicatie din App Store care nu este disponibila in tara noastra

Acest lucru nu este deloc imposibil. Doar ca in prima faza dureaza cateva minute. Tot ce aveti nevoie este o adresa de e-mail pe care sa nu fie un cont de iCloud inregistrat si o conexiune la Internet. Va trebui sa inregistrati un nou cont de iCloud / Apple ID, unde sa setati ca regisune “Statele Unite ale Americii”, “Canada” sau oricare alta tara in care stiti ca sunt disponibile aplicatiile care va intereseaza.

Sunt doua metode prin care puteti crea un nou cont de iCloud.

Prima metoda consta in  inregistrarea unui nou Apple ID din browser. Cel mai simplu ar fi de la laptop / calculator.

Accesam pagina dedicata inregistrarii unui nou Apple ID, trecem nume + prenume apoi selectam “United States“.

In continuarea procesului de inregistrare se cere o adresa de e-mail (pe care sa nu aveti deja alt cont Apple creat), sa alegeti o parola si sa selectati trei intrebari de securitate la care trebuie sa raspundeti.

Dupa ce completati toate datele, o sa se ceara un cod de verificare din 6 cifre care va fi trimis pentru verificarea adresei de e-mail. Verificati adresa de e-mail pusa la intregistrare si introduceti codul de verificare.

Introduceti codul de verificare. Procesul de inregistrare a fost facut partial.

Mergem pe iPhone (sau pe oricare alt device Apple) in App Store si ne autentificam cu noul Apple ID.

Sign In” > “Use Existing Apple ID“.

Cand apasam pentru autentificare o sa fim notificati ca noul Apple ID nu a folosit pana acum in iTunes Store.

This Apple ID has not yet been used in the iTunes Store“.

Apasam “Review”, mergem in urmatorul screen in care bifam ca suntem de acrod cu “Termenii si Conditiile”, apoi “Next” in partea dreapta-sus.

La “Payment Method” selectam “None”, apoi completam in continuare cu o adresa postala de United States. Coduri postale gasim pe Google. :)
Dupa cest pas, suntem autentificati cu noul Apple ID si putem descarca jocuri si aplicatii disponibile doar din US.

A doua metoda este din interfata App Store.
Inainte de a porni procesul de inregistrare cu aceasta metoda, trebuie sa stiti ca aveti nevoie sa va autentificati si un card de credit / card de debit sau un cont de PayPal.

Mergeti in parta de jos a App Store in primul screen, apasati pe butonul in care este adresa dvs. de e-mail a contului iCloud, apoi “Sign Out”. Dupa ce v-ati dezautentificat, apasati butonul “Sign In” iar in caseta care se deschide mergeti la optiunea “Create New Apple ID“.

In urmatorul ecran, introduceti adresa de e-mail pe care sa nu aveti deja inregistrat un alt cont, parola care va fi setata noului Apple ID, apoi in partea de jos, unde apare tara, apasati se selectati pe ce tara doriti sa inregistrati noul cont. Bifati ca sunteti de acord cu “Termenii si Conditiile“.

Sa zicem ca suntem din Romania si dorim inregistrarea unui cont pe Statele Unite. Asa va trebui sa arate primul screen al procesului de inregistrare Apple ID:

Next” in partea dreapta-sus dupe ca sa trecem la urmatorul pas. Aici vi se cere sa introduceti date de indetificare. Nume, data nasterii si sa selectati trei intrebari de securitate la care sa oferiti trei raspunsuri. Acestea din urma sunt pentru recuperarea parolei in caz ca o uitati sau va este furata.

In urmatoarele screen-uri, introduceti datele care se solicita. Cardul de credit sau un cont de PayPal sunt obligatorii daca alegeti intregistrarea pe Statele Unite. Dupa ce contul este creat, va intoarceti in parea de jos a App Store, unde urmati procesul de autentificare cu noul Apple ID.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
baixar jogos de guerra java, jeux java gt-e2250, متجر stor lg java, Java oyunu futbol EA, Pozadine za mobilni gif, download game java: perang, download jocuri pt nokia, لعبة كرة القدم JaVa, Download tema format thm, العاب كوره جافا جار, descargas de juegos de sony ericsson versión j108a, Descargar juegos de depredador java, jeux.comtelecharge telephon, jeux football java game, Descargar juegos de depredador java, update.lgmobile.com, jeux java téléphone,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese