Home / ANDROID - GOOGLE / Download Fantasy Town Game for Android

Download Fantasy Town Game for Android

Fantasy Town este un joc de simulare gratuit marca Gameloft dezvoltat pentru sistemul de operare Android. Povestea din spatele jocului este aceea ca orasul Fantasy a fost distrus, iar jocul incepe in momentul in care locuitorii acestuia incep reconstruirea lui. In primul nivel al jocului, userilor li se pune la dispozitie un spatiu gol in care acestia pot incepe sa construiasca din nou orasul in functie de preferintele si imaginatia fiecaruia.

fantasy-town1

Pentru a reconstrui orasul, cei care aleg sa joace Fantasy Town au nevoie de monezi si de rupii. Desi rupiile sunt mai greu de obtinut decat monezile, acestea pot fi achizitionate online cu ajutorul banilor reali, insa cei care nu doresc sa aiba costuri prin intermediul jocului se pot descurca (ce e drept mai greu) doar cu ajutorul monezilor, pe care le pot castiga prin construirea de locuinte, prin plantarea si recoltarea diverselor culturi agricole.

fantasy-town3

Pentru a putea colecta monezile de la casele si culturile din joc, trebuie sa aveti suficienta energie in bagheta magica. Fiecare colectare de monezi scade un punct din energia baghetei, iar atunci cand energia acesteia este epuizata, trebuie sa asteptati ca aceasta sa fie restaurata.

Personajele din joc ajuta userii sa reconstruiasca orasul sugerandu-le acestora ce imbunatatiri trebuie sa aduca (locuinte, culturi sau marirea perimetrului de constructie). De asemenea, locuitorii din Fantasy Town va vor arata cum sa folositi anumite potiuni pentru a mari productivitatea sau pentru a va reajuta la reconstruire.

Un mare plus al acestui joc este posibilitatea de a socializa cu prietenii care joaca Fantasy Town la randul lor. Puteti vizita orasele construite de prieteni si de asemenea puteti schimba cadouri cu acestia pentru a va ajuta reciproc sa construiti orase uimitoare.

fantasy-town2

Download Fantasy Town (via Google Play)

In general, Fantasy Town este un joc de simulare bun, dar care are tendinta sa devina plictisitor din cauza timpului mare necesar pentru restaurarea energiei din bagheta magica, fara ajutorul careia nu puteti colecta monezile. O alta problema este aceea ca anumite elemente din joc nu pot fi achizitionate decat cu ajutorul rupiilor, insa jocul poate fi destul de distractiv pentru cei care nu isi permit sa piarda prea mult timp jucandu-se si care au obiceiul sa acorde doar cateva minute zilnice pentru acesta.

One comment

  1. trés bon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
تطبيقات لهاتف J108, fantasy grad igra, aplikasi fantasy town, bedava şehir kurma java oyunu indir, jogos gameloft java para baixar de fantasias, stavanie mesta na mobil, permainan fantasi bangunan rumah, fantasy town samsung galaxy, fantasy town steht im tutorial, download game simulasi membangun kotaandroid 2.3, cara bermain fantasy town, mówiący zegar nokia download, cara main game fantasy town, jocuri fantasy town, Telecharger jeux de construir les ville pour nokia, download game membangun kota java, Baixar fantasy town da java, scarica fantasy per tablet gratis, java mobil şehir inşa oyunu, descargar Fantasy Town para nokia 500 gratis en la tienda gamelof,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese