Decripteaza si deschide fisierele Blackberry, criptate IPD.

Advertisements

Daca sunteti utilizator de si folositi Blackberry Desktop Manager (BDM), stiti cu siguranta ca backup-urile (copiile de rezerva) se salveaza intr-un fisier cu extensia .IPD.

Acest fisier de backup contine informatii precum SMS Messages, Phone Call Logs, Address Book (Contacts), Service Book, Tasks, Memos, Calendar, Notes si alte date importante stocate pe . Este bine sa pastram acest fisier cat mai in siguranta si sa-l avem atunci cand din greseala stergem / pierdem date importante de pe Blackberry. Acest fisier .IPD este cripttat, tocmai pentru a feri informatiile pe care le contine, de ochii curiosilor. Totusi exista si o problema. Daca ne pierdem device-ul Blackberry si ramanem cu acest fisier, nu vom fi foarte bucurosi sa stim ca avem salvate toate datele, dar nu le putem accesa.

IpdDecryptor este o aplicatie care ne ajuta la rezolvarea acestei probleme.

ipd_blackberry_decryptor

IpdDecryptor1.1.0 Downloads: 5416 times

Decripteaza / deschide (sparge parola) fisierele .ipd si de ne ofera acces la toate informatiile stocate in fisierul de backup. Pentru a putea face decriptarea unui fisier Blackberry IPD, va trebui sa-i introducem programului o lista de parole (scrisa una pe linie), de la care sa inceapa decriptarea. Practic, aceasta aplicatie va genera cu o viteza foarte mare, combinatii de caractere pe aria celor introduse de dvs.

Decrypt an Encrypted Blackberry IPD File.

Advertisements
Download Themes, Apps, Games & Updates via EMAIL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Next: Sony Ericsson ELM – Black Theme (Download Theme) » »
Old: « « Nokia C5-03 – Firmware update v11.0.024
Download Symbian, Android, iPhone & Windows Mobile Apps:
program pentru a afla parola de facebook pentru android, Jeux billard online pour nokia asha 311 gratuit, صور عيد الميلاد للجوال سكس, jak odszyfrować pliki z blackerry, cum spargi parola la ipad, comment deffonser une app android crypté par un message a l'ouverture?, spagere parola htc, scaciati igri deschide бесплатно на андроид, hp blackberry terrenkripsy, خلفيات htc4g,

Totul despre telefoanele mobile!
Reviews, Games, Apps, Firmware, Price, Shop, Video, Updates, Internet Mobile & News

AMTELEFON.COM