GAMES - APPS - FEATURES
Home / BlackBerry / Decripteaza si deschide fisierele Blackberry, criptate IPD.

Decripteaza si deschide fisierele Blackberry, criptate IPD.

Daca sunteti utilizator de si folositi Blackberry Desktop Manager (BDM), stiti cu siguranta ca backup-urile (copiile de rezerva) se salveaza intr-un fisier cu extensia .IPD.

Acest fisier de backup contine informatii precum SMS Messages, Phone Call Logs, Address Book (Contacts), Service Book, Tasks, Memos, Calendar, Notes si alte date importante stocate pe . Este bine sa pastram acest fisier cat mai in siguranta si sa-l avem atunci cand din greseala stergem / pierdem date importante de pe Blackberry. Acest fisier .IPD este cripttat, tocmai pentru a feri informatiile pe care le contine, de ochii curiosilor. Totusi exista si o problema. Daca ne pierdem device-ul Blackberry si ramanem cu acest fisier, nu vom fi foarte bucurosi sa stim ca avem salvate toate datele, dar nu le putem accesa.

IpdDecryptor este o aplicatie care ne ajuta la rezolvarea acestei probleme.

ipd_blackberry_decryptor

Decripteaza / deschide (sparge parola) fisierele .ipd si de ne ofera acces la toate informatiile stocate in fisierul de backup. Pentru a putea face decriptarea unui fisier Blackberry IPD, va trebui sa-i introducem programului o lista de parole (scrisa una pe linie), de la care sa inceapa decriptarea. Practic, aceasta aplicatie va genera cu o viteza foarte mare, combinatii de caractere pe aria celor introduse de dvs.

Decrypt an Encrypted Blackberry IPD File.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
cum sparg parola uni motorola, file terenkripsi bb, apps Android para descriptografar, cara membuka file blackberry backup yang di enkripsi, program pentru a afla parola de facebook pentru android, cual es la clave de archivo cifrado en bb, membuka file enkripsi di android 6.0, cum spargi.parola la sony ericsson?, nama aplikasi untuk enkripsi dihp BB, програмное обеспечение для нокия с5-03, hp blackberry terrenkripsy, Como descriptar un blackberry, como descifrar archivos en blackberry , scaciati igri deschide бесплатно на андроид, descifrar archivo bbb en Android, فتح ملفات مشفرة ببلاك بيرى, jak odszyfrować pliki z blackerry, file blackberry terienkripsi, سکس.مشفر.نکا.ز, archivos abrir wallpapet backup ,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese