Home / Apple / Cum putem face upload la Live Photos pe Facebook si Instagram [How-To]

Cum putem face upload la Live Photos pe Facebook si Instagram [How-To]

Ads

Live Photos a fost introdus pe iPhone inca de la modelul iPhone 6S. Aceste poze sunt mult mai cool decat cele simple din mai multe motive:

  1. Surprind cateva secunde (3 secunde) din actiune in momentul in care se face fotografia.
  2. Se pot edita – efecte, filtre, se pot taia la fel ca oricare alta fotografie normala.
  3. Capteaza cateva secunde de sunet din momentul actiunii.
  4. Se pot exporta ca o poza normala, in format .JPG dar fara miscare. Poza statica.

Ce este de fapt Live Photos? Este o poza normala, facuta in momentul in care s-a apasat pe butonul de declansare al aplicatiei Camera, insa in “spatele” ei se gaseste un fisier video in format .MOV, care ruleaza pret de cateva secunde in momentul vizualizarii.
Daca exportati pe macOS o poza live, o sa observati ca s-au exportat doua fisiere. Un fisier .JPG (poza) si un fisier .MOV (video) care au acelasi nume.

In galeria foto a iOS (iPhone 6S sau iPhone 7), aceste doua fisiere apar ca fiind unul singur. Fisierul unei poze live. Fiind creata din doua fisiere, upload-ul pe Facebook sau pe Instagram se va face doar la poza normala. Statica.
Daca doriti sa postati Live Photo pe Facebook sau pe Instagram, aceasta poza live trebuie sa fie convertita in .GIF sau intr-un format video. .MOV, etc.

Aplicatia Lively pentru iPhone si iPad va ajuta sa faceti aceasta conversie direct pe device-urile voastre, fara a fi nevoie sa ajungeti la un calculator.

Descarcati aplicatia Lively din App Store, importati poza live in aplicatie, apoi exportati in format .GIF. Aveti optiunea de o posta direct pe Facebook si Instagram sau o puteti salva in Camera Roll.

Iata rezultatul:

Poza exportata poate fi acum postata fara probleme pe Instagram sau Facebook. In formatul .GIF se pierde sunetul, insa puteti opta pentru exportul in format video.

Cei care doresc sa stearga watermark-ul “Lively“, o pot face pentru aproximativ 3 Euro.

Ads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
تحميل تطبيقات سامسوك 5222, Pengaturan internet samsung f480, download game SKY force for nokia, samsung GT B3410 aplikaciok, lg t375 تطبيقات, aplikasi SE j108i, download jocuri telefon nokia, انتهإء شهادة المصدر لسامسونج, Www.lgmobile.com, Gt-s3350 imeil kodu nasil, برامج جافا w150i, java tuslu telefon uygulamaları indir, aplicati lg ku990, download perangkat lunak sony ericsson j108i, تنزيل متجر مونترلا, java erotik oyun indir 240x320, متجر تطبيقات htc, प्ले स्टोर डाउनलोड करें, fifa igra za samsung telefone, COMO DESCARGAR LA APLICACION de facebook en hazel sony ericsson,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese