Home / ANDROID - GOOGLE / Crazy Kangaroo – Joc Amuzant Animatie

Crazy Kangaroo – Joc Amuzant Animatie

Crazy Kangaroo un joc  inovatoar de calitate, ce creeaza super-dependenta, cu o grafica animata si incredibil de dragut !

Intalniti-l pe Barney – un cangur dragut, care a fost capturat de catre rautaciosii braconieri, dar care din fericire, a cazut de avion si acum trebuie sa se intoarca acasa. Scopul jocului este acela de a-l ajuta dvs. si de aceea veti calatori impreuna trebuind sa sariti impreuna de-a lungul intregii aventuri! Cu controale intuitive, si o grafica superba de mana, Crazy Kangaroo ® se misca pur si simplu perfect.

Caracteristici principale:

  • 4 lumi fantastice
  • Grafica de mana eye-candy
  • Gameplay usor de invatat
  • Power-upuri amuzante, inclusiv Sugar Rush si Multi-Score
  • Peste 50 de misiuni
  • Clasamentele si rank-uri

Crazy Karangaroo ® este un joc de actiune amuzant pentru Android ce poate fi descarcat gratuit de pe Google Play sau direct de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Mobile Apps, Tutorials and News:
aplikasye, joguo de canguru de lg, jogo java canguru baixar, amasjonHTC, miami nights game download for aneroid note2, nokıa c 6 oyun indirhd, sony ericsson kangru oyunu, sony ericsson kanguru oyunu, mobile.nokia.mobi/movi/page/MEA/MEA/en/C6-01/HIGHLIGHT, juego para sony Ericsson de un canguro , walpaper lucu nokia x, Jogo de canguru para celula lg lg java gratis,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese