Home / WINDOWS PHONE / cleanRAM – Windows Mobile App

cleanRAM – Windows Mobile App

Ads

cleanRAM este un utlitar foarte eficient si la indemana pentru a va elibera memoria RAM a telefonului, PDA-ului sau altui dispozitiv cu Windows Mobile, fara a fi necesar sa dati restart la SO, economisind astfel timp.

Aceasta aplicatie va permite printr-o singur clic sa eliberati memoria RAM si de a accelera in acelasi timp dispozitivul mobil. clearRAM este o aplicatie cu o serie de setari avansate reusind astfel sa eliberati selectiv cat mai multa memorie.

Download cleanRAM:

Caracteristici:

 • Exista 3 niveluri de curatare + lista de procese personalizata.
 • Setari:
 • – Defineste toate procesele cleanRAM.Selector GUI / Shell.
  – Hibernare pentru dispozitivele vechi.
  – Inchide toate aplicatiile – forteaza inchiderea tuturor aplicatiilor.
  – Lanseaza programele de pornire dupa ce curatarea sa incheiat.
  – Sterge aplicatiile recente din meniul de start.

 • Suport multilanguage cu optiunea de a adauga noi limbi.
 • Lista de Procese Personalizata – nivel personalizat care va ajuta sa definiti procesul (ele) pe care doriti pentru al elimina.
 • Schedule – programare automata (data / ora si alte optiuni). Setari suplimentare:
 • – Va anunta inainte de pornirea procesului de curatare.
  – Initializeaza dispozitivul inainte de curatare.

 • Lista de exceptii – adauga la o lista de exceptii: program (e) / de proces (e) si, de asemenea, aveti posibilitatea sa selectati “Comenzi rapide de pornire”, pe care dorisi sa le sariti / ignorati.
 • Backup / Restore – cleanRAM realizeaza o copie de rezerva a toaturor setarilor intr-un fisier INI. Deasemenea, puteti selecta si incarca setarile implicite din lista recomandata setarilor de rezerva.
 • Serviciu de actualizare – cleanRAM actualizeaza ultima versiune direct fiind necesara pentru aceasta caracteristica utilizare unei conexiuni la internet). Deasemenei, aveti posibilitatea sa reinstalati ultima versiune.

Aceasta aplicatie se adreseaza tuturor telefoanelor sau dispozitivelor mobile cu Windows Mobile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
windows pentru telefon download, download windows pentru telefon samsung, download windows pe telefon, atasamentele pps nu au sonor pe iphone, Windos pt. Telefoane, تحميل عميل الرسائل الفورية LG بتطبيق الجافا, descarca windows pentru telefon, ανοιγμα αρχειων pdf free download android, descarca gratis wuindows pentru telefon lg, download windows 7 pe telefon, windows pt telefon, เกมNoklaหน้าจอสำพัด, download windows pentru telefon,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese