Home / NOKIA / Citeste SMS-uri dintr-o miscare – ShakeSMS

Citeste SMS-uri dintr-o miscare – ShakeSMS

Ads

ShakeSMS este o aplicatie foarte inovatoare, care foloseste tehnologia accelerometru pentru a facilita citirea de SMS-uri. Ultima versiune aduce ca noutate o optiune Extended Functionality ce foloseste gesturers pentru a oferi utilizatorului mai multe posibilitati de a controla un mesaj cu diferite actiuni.

Daca primiti un SMS, prin intermediul gesturilor (gesturers) puteti agita telefonul ca sa-l cititi. Deasemeni puteti controla si o serie de alte operatiuni tot prin intermediul gesturilor. Cele mai utilizate de gesturi sunt, miscare slaba spre stanga pentru a sterge un SMS, miscare slaba spre dreapta pentru a raspunde (crea) un SMS si aplecare in jos pentru a reveni in meniul anterior si de a bloca telefonul.

Download ShakeSMS

ShakeSMS este o aplicatie dezvoltata pentru telefoanele cu Symbian S60v5 si accelerometru. Iata cateva modele compatibile: Nokia C5-03, Nokia C6, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia 5230, Nokia X6, Sony Ericsson Vivaz, Nokia N97, Nokia 5530, Nokia 5250, Nokia 5800 XpressMusic, Sony Ericsson Satio (Idou), Nokia N97 mini, Nokia X6 8GB, Nokia X6 16GB, Sony Ericsson Vivaz Pro, Nokia 5235 Comes With Music, Samsung i8910 Omnia HD, Nokia 5800 Navigation Edition.

ShakeSMS. AMTELEFON.COM.

One comment

  1. Gracias por las aplicasiones

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
izteglqne na viber za nokia 5800,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese