Home / Apple / Cel mai bun GPS gratuit, pentru traficul din oras si pentru vacante

Cel mai bun GPS gratuit, pentru traficul din oras si pentru vacante

Ads

O aplicatie de navigatie GPS este folosita de regula atunci cand avem de ajuns la o destinatie si nu cunoastem traseul, sau cand ne planificam vacanta si vrem sa gasim ruta cea mai scurta.
Din acest punct de vedere, Google Map este o aplicatie de navigatie bine pusa la punct si este foarte complexa. Ne permite sa descarcam in telefon harti ale mai multor locatii, pentru a face aplicatia utilia chiar daca nu suntem conectati la internet. Am vazut cum se pot descarca harti pe Google Map, inca din acest articol.
In cel mai recent update al aplicatiei, Google Map a introdus o noua caracteristica. Ne sunt prezentate pe LockScreen (screen-ul de blocare al iPhone, iPad sau iPod Touch) informatii cu privire la problemele care sunt in trafic pe ruta noastra.

In acest fel, Google ne indeamna sa folosim aplicatia Google Map chiar daca cunoastem foarte bine traseul. Daca pana acum ne ghida pe cele mai scurte si mai libere rute, ferindu-ne de traficul congestionat, de acum inainte este posibil sa semnaleze si alte probleme sau evenimente de pe traseu.

Aceasta noua caracteristica face din Google Map un concurent serios pentru aplicatia Waze, care in prezent anunta toate evenimentele de pe  traseu, de la gropi in asfalt pana la accidente si prezenta politiei / radarelor.

Google Map este disponibil gratuit in App Store, pentru iPhone, iPad si iPod Touch.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
Théme java installé, Jocuri pentru elementele java, opera mini 11.5 java, download permainan ben 10 java, jeux mobile E2252, Mise a jour lg-a395, como ver videos en j108i, Tema Sony Ericsson W810, jeux java tactile 240x320, jocuri java, تطبيقات السيمبيان, تطبيقات LG T310i, تنزيل العاب الجافا(القناص), العاب جافا ل ال جي 395, download pola kunci jar, ringtone original hp nokia, update.lgmobile.com, Tema cedar sony ericsson.j108i, amtelefon.com, Скачать игры для SAMSUNG 240*320,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese