Home / ANDROID - GOOGLE / Ce trebuie sa faci daca ai un Samsung Galaxy Note7 si nu vrei sa explodeze

Ce trebuie sa faci daca ai un Samsung Galaxy Note7 si nu vrei sa explodeze

Samsung a recunoscut ca a comis o eroare si a inceput sa retraga de pe piata unitatile cu probleme ale modelului Galaxy Note7. Utilizatorii sunt destul de reticenti sa cumpere acest model acum, mai ales pentru ca nu stiu sa faca diferenta intre modelele afectate de probleme si cele considerate a fi sigure. Compania anunta ca exista cateva metode de a verifica telefonul. Noile variante de Galaxy Note7 care ajung acum in magazine au fost lansate pe 21 septembrie. Acestea vor veni intr-o cutie normala, nu foarte diferita de cea deja existenta pe piata, dar vor fi marcate cu un patrat negru pe eticheta externa. Acest lucru scoate in evidenta faptul ca fac parte dintr-un lot nou, testat si aprobat pentru comercializare, care nu utilizeaza vechile baterii cu probleme de supraincalzire.

samsung-galaxy-note-7

Daca veti achizitiona un Note7 si aruncati imediat cutia, Samsung a pus si un semnal in cadrul software-ului noilor terminale. Este vorba despre colorarea indicatorului de baterie in culoarea verde, atat in bara de status de sus, cat si pe ecranul principal sau pe ecranul de oprire al dispozitivului. In variantele initiale, acest indicator era de culoare alba sau gri, potrivit regulilor Google pentru dispozitivele cu Android. Este posibil ca aceasta manevra sa fie in conflict cu standardele Google, dar este posibil ca aceasta solutie de compromis sa fie acceptata de producatorul sistemului de operare.

Daca aveti deja un smartphone Galaxy Note7 cumparat inainte de aceste modificari, Samsung sugereaza sa il returnati la un service autorizat sau la magazinul de unde l-ati cumparat pentru a primi un model din lotul nou. Programul de subtituire din Romania a inceput din 19 septembrie si este disponibil la partenerii Samsung. Cei care au luat deja un Note7 il pot schimba gratuit sau pot opta pentru a primi in schimb un Galaxy S7 sau S7 Edge si diferenta de bani dintre acestea si Note7.

SoFunMobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
dig dug na telefon, samsung c3510 java programı indir, mini opera telefonui, Quel est le code universel du samsung gt_3350, buble oyun ındır bedava samsug tlf, kod telefonu samsung, jogos java 240x320 de civilizaçao, Code sim samsung, cn ayarları gst 5610, تحميل برامج لموبايل سامسونج gt s5222, Zavodski nastroiki samsung gts5230, gry java jewels darmowe na tel., code de deverouillage sim samsung, quero codigo de formatar Samsung GT-C6112, ligar o gps, códigos aumentar volume samsung gt 55222, oque eu faco para baixar jogos no meu celular sempre diz ero de java, samsung e 1080F sim kilidini kirma, nokia.mobi/entry/van/video/new game, download american army hp jar,