Home / ANDROID - GOOGLE / BlackBerry Classic a fost scos definitiv de pe piata smartphone-urilor

BlackBerry Classic a fost scos definitiv de pe piata smartphone-urilor

Recent, BlackBerry a anuntat pe blogul sau oficial Inside BlackBerry ca nu va mai produce BlackBerry Classic, cel mai cunoscut model de smartphone al companiei din ultimii doi ani. Compania canadiana se va concentra pe dispozitive mobile cu sistem de operare Android. Conform celor mai noi zvonuri, BlackBerry se pregateste de lansarea a trei noi modele, cu nume de cod Neon, Argon si Mercury. BlackBerry Classic ruleaza BlackBerry 10, un sistem de operare care nu s-a bucurat de succes.
blackberry-classic
Lansat la finele lui 2014, modelul Classic nu a mai fost solicitat din cauza lipsei unui ecosistem de aplicatii. Veniturile din hardware ale companiei s-au redus masiv in ultimii patru ani. Daca nici noile modele de smartphone-uri cu Android ale BlackBerry, care se pare ca vor avea preturi accesibile, nu vor avea succes, compania va renunta probabil la hardware si se va concentra pe software si servicii.

SoFunMobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
Stahnout aplikaci facebook na Nokia 6303, ringtone bb simple dibawah 5 detik, istalla applicazioni per samsung gt s5222 tutto google, editor de fotos para blackberry 8520, تنزيل سيارة من نوع سوني بيجو, download aplikasi GT S3750, theme gratuit java, aplikasi terbaru SE j108i, http//more.store.ovi.mobi/games_arcade?cid=ovistore-mc-ger-diamon-acd-na-device-go-na-1, verouillage telephone g-e 1205y, игра Block'd, tonuri sms blackberry, sim lock ake heslo, ben 10 pour blackberry telecharger, Descarca jocuri java lg, Como atualizar o lg375 para blackberry, samsung gtc3310 taşınabilir indir, tema del hombre arana para blackberry, kody do samsunga GTC3520, Jeu Street fighter mobile,