Home / ANDROID - GOOGLE / Axon 2 noua vedeta a chinezilor de la ZTE

Axon 2 noua vedeta a chinezilor de la ZTE

ZTE este de cativa ani un exemplu pentru toti producatorii de telefoane si nu numai si dupa succesul cu primul model pregatesc  editia a 2-a a acestui model. Noul ZTE Axon 2 se doreste a fi cel mai avansat model din portofoliu si prin performantele acestuia un competitor serios pentru gigantii occidentali.
ZTE Axon 2 este un smartphone premium ce ruleaza noul sistem de operare Android 6.0 Marshmallow pe un display 5.5″ QHD, construit pe o platforma Qualcomm Snapdragon 820.
Modelul este ambalat intr-o carcasa metalica bine finisata ce inspira calitate si il impinge in categoria premium alaturi de flagship-uri faimoase de pe piata.

image

Spatiul de stocare de 64 GB ce poate fi suplimentat cu un card microSD de pana la 128GB impreuna cu memoria RAM de 2GB  poate face fata exigentelor unui utilizator experimentat si foarte exigent.
Noul ZTE Axon 2 va fi cu siguranta un model care va avea un loc sus în topul anului 2016 la categoria premium.

technologix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
zte κινητα κριτικες, code formati tou memoir de samsung gt-c3303k, تحميل الالعاب للهاتف zte, Aplicati jad gt s3350, تحميل اسواق تطبيقات zte, telecharger des jeux jar pour mobile gratuit sur telephone 320x240, nokia.mobi/entry/van/main/c7-00, zte uygulamalari, تحميل تطبيقات ابهواتف zte, تحميل العاب هاتف zte, ابلكاسيونzte, تحميل العاب اهاتف zte, تحميل العاب لهاتف zte, 3gee 1 आधुनिक aplikasi, dzwonek stary telefon download, WAPDAM APLICATII TEL ZTE, برامج جوالzteاندرويد, jocuri pentru telefoane cu windows, DESCARCA JAVA BROWSER PE TELEFON, जेडटीई अक्षतंतु 2 कीमत,