Home / Apple / Apple Pay Cash – Trimiti si primesti bani direct de pe iPhone

Apple Pay Cash – Trimiti si primesti bani direct de pe iPhone

Ads

Apple pregateste cu pasi repezi viitorul serviciu care va permite posesorilor de iPhone sa trimita si sa primeasca bani prin intermediul Apple Pay Cash.

Odata cu lasnsarea versiunii Beta 2 a iOS 11.2, Apple a adaugat in versiune “preview” aplicatia Apple Pay in Messages. ¬†Sune de bani pot fi trimise si primite printr-un simplu mesaj in conversatia destinatarului banilor. Conditia este sa aveti un credit card sau un debit card adaugat in serviciul Apple Pay. Valabil atat pentru destinatar cat si pentru expeditorul banilor.

Procesul dureaza foarte putin, iar banii ajung in siguranta. Suma poate fi retrasa foarte usor din Apple Pay in contul bancar.

Momentan acest serviciu nu este disponbil in toate tarile. Apple actualizeaza constant lista tarilor si bancilor care sunt acceptate in Apple Pay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
descarcare magazin plei, download jocuri java,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese