Home / Apple iOS / Apple a lansat iOS 9.3.4 – Security Fix & Jailbreak Killer [download update links]

Apple a lansat iOS 9.3.4 – Security Fix & Jailbreak Killer [download update links]

Nu la foarte mult timp dupa lansarea iOS 9.3.3, Apple a lansat in 5 august 2016, un nou update pentru device-urile iPhone, iPad si iPod.

Acesta un update pe care il putem considera “critic”, deoarece rezolva niste probleme de securitate majore, dar despre care Apple nu a oferit informatii detaliate.

IMG_1809

 

Odata cu acest update, Apple a inchis posibilitatea de jailbreak cu PanGu iOS 9.3.3, dezvoltat de catre o echipa din China. Cu alte cuvinte, daca sunteti utilizator de iOS 9.3.3 cu jailbreak, update-ul la iOS 9.3.4 nu este recomandat. Aceasta recomandare nu inseamna ca echipa noastra sustine jailbreak-ul device-urilor iOS. Intotdeauna am fost de parere ca inaitea aplicatiilor premium gratuite si altor optiuni de customizare, sta securitatea si buna functionare a unui sistem.

Update-ul de iOS 9.3.3 la iOS 9.3.4 se poate face via iTunes sau din meniul iPhone / iPad, la Settings > General > Software Update.

In acord cu anunturile Apple de pana acum. pana in septembrie, cand va avea loc lansare iOS 10, actualul sistem nu va primi update-uri care sa aduca noi optiuni sau schimbari de interfata.

 

stealth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
telecharger kitomob jeu, ablikasuon.flach.scor, java samsung mobıl balon oyunu oyna, Коды прыватни для прошывкы для LG, Aktualizacja do lg t385b, ablikasuon, โหลดแอพโปรแกรมNOKIA ฟรี, teme telefon specifice fiecarui telefon, 9 एप्लीकेशन, ماهي العاب هاتف Samsung Gt-b7722, Bg.menu restartirane samsung gt-s5230, Google map lg ku 990, اكواد سامسونج s3353, com/apple-lansat-ios-9-3-4-security-fi, comment reparer le bluetooth de mon E2222, Samsung GT-E1200R, code de verrouillage, update.lgmobile.com, fr.amtelefon.com/apple-lansat-ios-9-3-4-security-fi, samsung gt-s5610 soft chomikuj, update.lgmobile.com,