Home / Downloads / Aplicatia WhatsApp urmeaza sa fie Inchisa de Facebook

Aplicatia WhatsApp urmeaza sa fie Inchisa de Facebook

La inceputul anului 2014, Facebook avea sa cumpere aplicatia WhatsApp pentru suma de 19 miliarde de dolari.
Dupa achizionarea WhatsApp, tot mai multe caracteristici ale aplicatiei au fost implementate in aplicatia Messenger a Facebook. Capabilitatea de trimite fisiere (poze si video), elemente de design si conectarea numarului de telefon la aplicatie pentru sincronizare contacte.

Update-ul de ieri al Facebook pentru aplicatia Messenger, ne face sa ne gandim ca zvonurile din ultima vreme care prevesteau inchiderea WhatsApp sunt destul de fondate. Mai exact, incepand de ieri, cei care doresc sa foloseasca Messenger-ul de la Facebook nu mai sunt obligati sa foloseasca sau sa detina un cont de Facebook. Este suficienta inregistrarea numarului de telefon in aplicatie.

WhatsApp_Messenger_Facebook

You can now sign up for Messenger without a Facebook account. All you need to start chatting is a phone number. 

Ramane de vazut acum cat timp va mai fi Facebook de acord sa tina doua aplicatii care fac acelasi lucru.
Este totusi de mentionat faptul ca in urma cu cateva luni, WhatsApp a primit un update destul de important, in urma caruia utilizatorii puteau efectua apeluri telefonice prin internet (VoIP). Acest feature a fost retras insa iar Facebook a renuntat la dezvoltarea aplicatiei.

Acest update este disponibil atat pe iOS (iPhone) cat si pe telefoanele cu Android.

AMT

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
كودات سامسونج أيفون جافا, Samsung dig dug java game, samsung c3310 teması ındır, Telecharger angry java gratuit pour mob game, descarcare teme pt tastatura de la mesaje, Aplikasye, telcharge samsung c3303i themes, Samsung wifi GT S3350 uygulamalari, žaidimai per messenger, go.nokia .stor.ovi.mobi/entr/vin/thema/N110, java samsung gt c3310 oyun indir, http://www.google.com/url?q=http://waptrik.com/fr/, Gt s5600 oyunları, nokia.mobغبي‏ ‏i/entry/van/main/700, nokia.mobi/eسكسntry/van/main/701, Emoticoane nokia descarcare, Iztegli facebyk ot igri ot opera mini, mobil google 5610k sürümü yükle, تحميل برامج سامسونج Gt-s5222r, facebook programa atsisiusti,