Home / Downloads / Aplicatia WhatsApp urmeaza sa fie Inchisa de Facebook

Aplicatia WhatsApp urmeaza sa fie Inchisa de Facebook

La inceputul anului 2014, Facebook avea sa cumpere aplicatia WhatsApp pentru suma de 19 miliarde de dolari.
Dupa achizionarea WhatsApp, tot mai multe caracteristici ale aplicatiei au fost implementate in aplicatia Messenger a Facebook. Capabilitatea de trimite fisiere (poze si video), elemente de design si conectarea numarului de telefon la aplicatie pentru sincronizare contacte.

Update-ul de ieri al Facebook pentru aplicatia Messenger, ne face sa ne gandim ca zvonurile din ultima vreme care prevesteau inchiderea WhatsApp sunt destul de fondate. Mai exact, incepand de ieri, cei care doresc sa foloseasca Messenger-ul de la Facebook nu mai sunt obligati sa foloseasca sau sa detina un cont de Facebook. Este suficienta inregistrarea numarului de telefon in aplicatie.

WhatsApp_Messenger_Facebook

You can now sign up for Messenger without a Facebook account. All you need to start chatting is a phone number. 

Ramane de vazut acum cat timp va mai fi Facebook de acord sa tina doua aplicatii care fac acelasi lucru.
Este totusi de mentionat faptul ca in urma cu cateva luni, WhatsApp a primit un update destul de important, in urma caruia utilizatorii puteau efectua apeluri telefonice prin internet (VoIP). Acest feature a fost retras insa iar Facebook a renuntat la dezvoltarea aplicatiei.

Acest update este disponibil atat pe iOS (iPhone) cat si pe telefoanele cu Android.

AMT

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
kaip atnaujinti whatsapp, อัพเกรดซอร์ฟแวร์5233, facebook mobile pour cedar j108i, facebook w20i telecharges, Descarca facebook pt lg ku 990, telecharger les theme pour samsung java, nokia.mobi/entry/van/main/808pureview, ใบรับรองfacebookหมดอายุ, jeux pour java 2me, تنزيل تيمات LGKU990I, telcharge Jeux gt-S5600 Java, Baixar jogo Uma noite em nova york, igre za samsung softver, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/whatsapp/201, pocuri whatsapp, des thems pour java mobile, telecharger game action de lg ku990, ดาวโหลดร้านค้า, Prilojenie mesendjer za lg, Download Apps facebook soner j108i,