Home / ANDROID - GOOGLE / Android Lollipop, cel mai popular sistem de operare Google

Android Lollipop, cel mai popular sistem de operare Google

Cu toate ca nu mai este chiar asa de mult pana la lansarea noii versiuni Android 7.0 Nougat, se pare ca Marshmallow mai are cale lunga de mers pana cand va ajunge din urma versiunile mai vechi ale sistemului de operare mobil de la Google. Clasamentul pentru luna iunie descrie o piata dominata de dispozitive cu Android Lollipop, dar, in continuare, nu putem scapa de versiunile mai vechi precum KitKat sau JellyBean.

Android Lollipop news

Lollipop conduce clasamentul terminalelor mobile disponibile pe piata cu 35,1 % din total, ceea ce sustine faptul ca unul din trei dispozitive sunt echipate cu versiunea de Android lansata acum doi ani. Pe locul secund, avem Android 4.4 KitKat, cu 30.1 % din piata, urmat de Jelly Bean cu 17.8 %. Android Marshmallow, cea mai noua versiune disponibila in mod oficial este clasata astfel pe locul patru cu 13,3 %, aceasta inregistrand cea mai mare crestere de pana acum, adaugand 3,2 % fata de luna mai. Pe locurile codase avem versiuni vechi de Android precum 2.3 Gingerbread, cu 1,9 %, Ice Cream Sandwich cu 1,7 % si batranul Froyo, care ramane constant cu 0,1 % de foarte multe luni.

Topul nu va ramane asa pentru multa vreme. In aceasta toamna, este asteptata lansarea noului Android Nougat, care isi va face loc in acest clasament in lunile urmatoare. Probabil ca versiunile foarte vechi de Android vor disparea in timp, iar Lollipop si KitKat vor incepe sa scada, in timp ce noul Nougat si Marshmallow vor creste.

SoFunMobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
توبيدي هاتف جافا, download aplikasi fb sony ericsson j108i, como hago para desactivar gps de un android zte, تطبيقات سامسونج s5222, panasonic एक 2 marshmallow अद्यतन eluga, Java Oyun indir, تحميل موسيقى mp3 بهاتف samsung s-5222, java prilojenia za lg ku990, bip yukle C3310R, samsung Gt-s5222 kodlari, برامج متجر نوكيا c1, برامج Lg, aplicaţii java star3duos, www.update.lgmobil.com, aplikace pro samsung star 3, activar gps android, pin za otključavanje sim mreže tele2 samsung, Bozicne melodije za mobilni, تحميل تطبيقات lg t375, Update@lgmopil.com,