Home / ANDROID - GOOGLE / Android Ice Cream Sandwich este lansat astazi si pe HTC Sensation

Android Ice Cream Sandwich este lansat astazi si pe HTC Sensation

Ads

Asa cum am mentionat si in articolele anterioare, ultima versiune Android se extinde treptat pe majoritatea device-urilor Android de pe piata. Astazi a venit randul HTC Sensation sa imbrace noua versiune a popularului sistem de operare dezvoltat de Google. Deocamdata primii norocosi sunt utilizatorii operatorului T-Mobile, dar ulterior vor beneficia si restul userilor HTC Sensation.

Printre pricipalele diferente fata de versiunea anterioara mentionam

  • imbunatatirea autonomiei,
  • modificarea folderelor din Home Screen,
  • Face Unlock,
  • modificarea dimensiunilor widget-urilor,
  •  update la Sense 3.6UI pentru touchscreen,

Pentru a beneficia de noua versiune de firmware pentru HTC Sensation, conectati-va la o retea wireless (pentru o descarcare mai rapida) sau la reteaua GSM,  accesati de pe telefon din Home ScreenSettingsAbout PhoneHTC Software UpdatesCheck, dupa care urmati instructiunile afisate iar dupa ce smartphone-ul se restarteaza veti deveni norocosii posesori ai ultimei versiuni a celui mai popular si folosit sistem de operare pentru smartphone Android Ice Cream Sandwich 4.0.3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese