Home / ALCATEL / Alcatel OneTouch Fierce XL cu Windows 10 – Imagini, Detalii si Preturi

Alcatel OneTouch Fierce XL cu Windows 10 – Imagini, Detalii si Preturi

Luna trecuta, Alcatel a anuntat  ca lucreaza la un nou smartphone de top, fara a oferi insa prea multe detalii despre noul proiect.
Noul proiect al Alcatel se va numi Alcatel OneTouch Fierce XL si este optimizat pentru a rula Windows 10, insa asa cum ne-a obisnuit Alcatel, telefonul va fi capabil sa suporte si un sistem de operare Android.

Primele imagini “scapate” pe internet arata ca noul OneTouch Fierce XL se aseamana foarte mult la design cu modele anterioare lansat ede Alcatel.

Screen Shot 2015-11-05 at 4.21.21 PM

Din cate se pare, noul model va fi lansat in doua versiuni (Windows 10 si Android) undeva spre jumtatea lunii decembrie de T-Mobile in Statele Unite, iar pretul se speculeaza afi undeva in jurul sumei de 100$ la un abonament mediu.

Specificatii Alcatel OneTouch Fierce XL

Noul model de la Alcatel nu are niste specificatii sa ne dea pe spate, insa pentru un telefon mediu este suficient. Vorbim aici de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 210, 2 GB RAM si un display de 5.5-inch cu o rezolutie de 720p. Spatiul de stocare este de 16 GB, suficient pentru a stoca pozele capturate cu cele doua camere de 8MP si respectiv 2MP pentru camera frontala a telefonului.

stealth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
Telecharger xnxx de telefone, برامج تحميل جهاز الكاتيل, jeux samsung s5222, تنزيل برمج ALCATEL, Sony ericsson k800 i ucun oyun yuklemeler, Baixar app temas para lg java, cod volum samsung, telecharger theme lg ku990i mobile9, game perang java, تطبيقات هواتف الكاتيل, نتزيل برامج. ALCATEL, العاب علي الموبايل الالكاتيل, WaptrIk jocuri, nokia.mobi/entry/van/main/500, Descarca direct pe telefon Magazin Play, java cocuk oyunları ben ten, el visualizador de documentos del celular permite editar datos, dowland modele de blocare, 320-240 bisilket oyunu indir, تفعيل رمز samsung-B7722,