Home / ANDROID - GOOGLE / Afiseaza notificatii pe lockscreen-ul Android cu Notify!

Afiseaza notificatii pe lockscreen-ul Android cu Notify!

Atunci cand primim o notificatie noua pe smartphone-ul cu Android din dotare, de cele mai multe ori, pentru a vedea despre ce notificatie este vorba (sau ce aplicatie face respectiva notificare), este necesar sa deblocam dispozitivul. In timp ce acest lucru nu este un task dificil, uneori am prefera ca notificatiile sa fie afisate direct pe lockscreen, pentru a vedea daca acestea sunt urgente sau daca pot sa mai astepte pana ne facem putin timp pentru a verifica telefonul.

Notify! este o aplicatie pentru Android care face exact ce ii sugereaza numele, si anume afiseaza notificatiile primite de utilizator in Android direct pe lockscreen-ul dispozitivului, astfel incat acesta sa afle rapid care sunt notificatiile urgente si care pot sa mai astepte.

lockscreen-notifications

Dupa instalarea aplicatiei, pentru afisarea notificatiilor pe lockscreen, este necesara configurarea acesteia. Intai activati accesul aplicatiei la notificatii (acesta vi se va cere la prima pornire a Notify!), apoi inlocuiti lockscreen-ul folosit cu widget-ul Notify!

Apoi, de lista de aplicatii afisata de Notify, selectati care sunt aplicatiile pentru care doriti ca Notify! sa afiseze notificatii direct pe lockscreen-ul dispozitivului Android.

notify-app-list

In cazul in care doriti sa faceti mai multe customizari aplicatiei in ceea ce priveste layout-ul acesteia, sau editarea modului in care sunt afisate anumite notificatii default (cum ar fi iconita pentru ceas si marimea fontului pentru data, afisarea orei in format 24h in loc de format 12h sau afisarea numelor lunilor in intregime sau abreviat) va trebui sa cumparati versiunea premium a aplicatiei Notify, disponibila prin intermediul aplicatiei gratuite (aceasta nu poate fi instalata direct din Play Store).

Download Notify! (via Google Play).

Nota: Aplicatia Notify! este compatibila cu Android 4.3 si versiuni mai recente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
download game mahjong gratis untuk hp, скачать игру на андроид 4.3 the briands ice, jeux lg, kode untuk unlock samsung j1 luar negeri, Bobby Carrot do zainstalowania, como convertir mi celular gt-c3510 a android, dowland modele de blocare, تطبيقات سطح المكتب s5222, java sebeke jar kodu, Скачати гру майнкрафт на Lg (240-320), java ben on oyunlar indir, samsung GT 5230 koddlari, Aktualizacja oprogramowania tel LG GM360, تحديث الهاتف الخاص ب LG t375 عبر الويب, gt e1205y Sebeke, download games pucanje iz oružja za mobitel, samsung gt e2250 için ücretsiz oyun, download nada dering samsung bersiul, descarca fls pler pentru telefon mobil samsung, تحميل اصوات مرعبة,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese