Home / ANDROID - GOOGLE / Adobe Photoshop Mix, aplicatie gratuita ce editeaza poze direct de pe mobil

Adobe Photoshop Mix, aplicatie gratuita ce editeaza poze direct de pe mobil

Adobe, cel mai mare producator de design grafic din lume anunta o noua aplicatie denumita sugestiv: Adobe Photoshop Mix. Actionand pe platformele Google Android si Apple iOS, aplicatia este gratuita, ea putand fi descarcata din Google Play si App Store. Posibilitatea de compatibilitate cu terminalele mobile este foarte extinsa. Adobe Photoshop Mix poate fi descarcat atat pe telefoanele LG, Samsung, Motorola si Huawei, cat si pe dispozitivele iPhone si iPad.

Ce trebuie sa stim despre Adobe Photoshop Mix este ca aceasta le permite utilizatorilor sa editeze fotografiile direct de pe telefonul mobil, avand la indemana instrumente pentru eliminarea unor sectiuni, combinarea mai multor imagini, ajustarea culorilor, precum si a contrastului. Pozele editate pot fi stocate in cloud (programul Creative Cloud) pentru editare foto avansata pe desktop cu ajutorul aplicatiei Photoshop CC. Pentru a putea utiliza aplicatia, consumatorii trebuie sa isi creeze un cont Adobe inainte.

Cristina Mateiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
ﻣﺘﺠﺮ ﺍﻻﻟﻌﺎﺏ ﺧﺎﺹ htc , como bloquear codigo de samsung GT-1200, ..go.store.ovi.mobi/entry/van/apps/C5-03, go.store.ovi.mobi/entry/van/graphics/C5-05, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/video/C5-03, تحميل جوجل بلاي لموبايل LGT375, http://go.store.ovi.mob/entry/van/apps/311, Http://go.store.ovi.mobi/entry/van/tones/311, Telecharger google play LG T375, go.store.ovi.mobi/entry/van/themes/C5-03, متجر برامج موتورولا, nemokama nuotraukų redagavimo programa sasung, Go.storeovimob/entry/van/apps/N110, tema cu masin pentru samsung, تحميل متجر لجوال htc, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/games/206#ap, تحميل متجر سوني جافا, Photoshop pe telefonu sony, Go.store.ovi.mobil/entre/video/311, go.store.ovi.mobi/entry/van/video/C5-05.Game,